CHP’den gaz lambalı paylaşım: Zamları geri çek

CHP’nin sosyal medya hesabında, artan elektrik faturalarına dikkat çekmek için “Zamları geri çek” ve “Zulme son ver” yazılı gaz lambalı afiş paylaşıldı.

CHP’den gaz lambalı paylaşım: Zamları geri çek

Paylaşımın ardından CHP'li yöneticiler de sosyal medya hesaplarından #ZamlarıGeriÇek etiketi altında paylaşım yaparak tepkilerini dile getirdiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faturalara yapılan zamların geri alınması çağrısında bulunarak, “Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim” ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından CHP il örgütleri yurdun farklı noktalarında harekete geçerek eylem düzenlerken, CHP'nin resmi sosyal medya hesabında ise gaz lambalı görsel paylaşıldı.

Elektrik zamlarına dikkat çekmek için gaz lambası fotoğrafı ile hazırlanan “Zamları geri çek” ve “Zulme son ver” yazılı görseller partinin sosyal medya hesabından paylaştı.

Mesajda, “Millet elektrik faturasını ödeyebilmek için kredi çekiyor. Bu dünyanın neresinde görülmüş? Bu zulme nasıl izleyici kalabiliyorsunuz? #ZamlarıGeriÇek” notu yer aldı.

CHP sosyal medya ekibi tarafından hazırlanan görsel, * "Millet yüksek enflasyon ile mücadele ederken, elektrik faturalarının altında eziliyor! #ZamlarıGeriÇek, zulme son ver!"

*"Millet fahiş elektrik faturalarını nasıl ödeyeceğini kara kara düşünüyor.  #ZamlarıGeriÇek, zulme son ver!"

* "Özelleştirmelerin ve Saray’ın ekonomik tercihlerinin getirdiği fahiş elektrik zamları geri alınsın!"

* " 5’li çetenin varlığına varlık katmak için milletin ocağını kararttınız! #ZamlarıGeriÇek, zulme son ver!"

* "Kaşıkla verdiğinizi, kepçeyle alıyorsunuz. TÜİK eliyle oynadığınız enflasyon rakamlarıyla milleti ezdiğiniz yetmedi, elektrik faturalarıyla milleti perişan ediyorsunuz. #ZamlarıGeriÇek, zulme son ver!" notlarıyla paylaşıldı.

ISPARTA’DA GAZ LAMBALARI KULLANILMIŞTI

5 güne yakın elektrik kesintileriyle mücadele eden Isparta'da vatandaşların gaz lambası ve mumlarla aydınlandığı görülmüştü.

ERDOĞAN MUHALEFETE ‘GAZ LAMBASI’ İLE YÜKLENMİŞTİ

Daha öncesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bir konuşmasında muhalefete yüklenerek, “100 bin megavata Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı mum, gaz lambası vardı” demişti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0