CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı paylaştı.

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

CHP’li Arslan, ‘99. Yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizi ikinci yüzyılında Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemle birlikte demokrasi ile taçlandıracağız.’ vurgusu yaparak şu değerlendirmelerde bulundu:
“Cumhuriyetimizin 99’uncu yılını coşku ve inançla kutluyoruz. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkeleriyle kurulan Cumhuriyetimiz, yüzüncü yılını doldurma arifesine gelmiştir. Cumhuriyetimiz, ikinci yüzyılında demokrasi, eşitlik ve bilim ile yücelmeye, parlamaya devam edecektir. Şartlar ne kadar zor ve içinden çıkılmaz olursa olsun; sahip olduğumuz değerler ile umudu yeşertmek, gelişimin ve ilerlemenin yolunu açmak yine biz Cumhuriyet sevdalıları eliyle olacaktır. Cumhuriyet halkın sesi, gücü ve milletin iradesidir. Milletin iradesinin en iyi şekilde temsil edilmesini ancak Cumhuriyet sağlamıştır.
Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi adı altında getirilen sisteminin, ülkemizin ve milletimizin sorunlarına çözüm olmadığını 4 yılda bütün olumsuzluklarını, her alanda acı bir şekilde yaşayarak tecrübe ettik. İçinden geçtiğimiz derin ekonomik kriz ile ülkemiz belki de tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşamakta. Ekonomi, Enerji, Eğitim, Sağlık, Özgürlükler ve Adalet gibi neredeyse yaşamın tümünü kapsayan derin sorunlar içerisindeyiz. Türk Liramızın yanlış ekonomik politikalar sonucu değer kaybetmesi, üretim sorunları ve enflasyon ile yoksullaşan halkımız gün be gün ezilmektedir.
CUMHURİYET BÜTÜN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ 
Ülkemizin sorunlarını çözmenin yolu, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemden geçmektedir. Bu hedef, başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, diğer siyasi parti liderlerinin azim ve kararlılıklarını yansıtan 6’lı masa ile inşa edilecektir.
İşte bu heyecan ve umut içerisinde; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! 99. yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizin ilan edildiği bugünü ‘En Büyük Bayramımız’ olarak tanımlayan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz silah arkadaşlarını, vatan için canını hiçe sayan gazi ve şehitlerimizi, saygı ve minnetle anıyorum. Yaşasın Cumhuriyet!"

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0