CHP'li Güney'den İnce'ye yanıt: Çıktıkları yumurtanın kabuğunu beğenmiyorlar

CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin geçtiğimiz hafta sonu Menemen'deki programında CHP'ye yönelik sarf ettiği sözlere yanıt verdi.

CHP'li Güney'den İnce'ye yanıt: Çıktıkları yumurtanın kabuğunu beğenmiyorlar

Güney, "CHP; Sayın İnce’yi son olarak bu ülkenin Cumhurbaşkanlığı’na aday göstermiştir. Hali hazırda, yol tuttuğu Menemen kadrosunun öne çıkan isimlerine de partimizde ve ilçemizde önemli görevler vermiştir. Bugünse, çıktıkları yumurtanın kabuğunu beğenmiyorlar. Gerçek ihanetler ve tutulmamış sözlerin aktörleri olarak sözleri hükümsüzdür" dedi.

CHP Menemen İlçe Başkanlığı Öbek Örgütlenme Modeli çalışmalarını hızla sürdürüyor.  65 mahallesiyle önemli bir seçmen yoğunluğuna sahip ilçede partisinin öbek sorumlularını atayarak eğitimlerine başladıklarını belirten İlçe Başkanı Ömer Güney; ilk eğitim toplantısında önemli mesajlar verdi. Örgüt çalışmalarını değerlendiren ve haftasonu Menemen’de olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ithamlarını değerlendiren Başkan Güney; “ 368 öbek oluşturduk. Sorumlularımız vatandaşımız ile partimiz arasında güçlü birer köprü. Hemşerilerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi’ni seçimden seçime değil, her an yanlarında buluyor. Sorunlarını dinliyor, çözüm yollarımızı anlatıyoruz. CHP Menemen dimdik ayakta. Önce genel sonra da yerelde halkın iktidarını sağlayarak bu karanlık döneme son vereceğiz.” diye konuştu.

Güney; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Menemen programında CHP’ye yönelik yaptığı açıklamalara ilişkin de şu ifadeleri kullandı:

“Sayın İnce ve Menemen ekibi; CHP’yi eleştirirken bin düşünüp bir konuşmalı. Genel Başkanımızı ve burada yaşanan süreci itham ederken aynaya bakmalılar. Onlar da çok iyi biliyorlar ki; genel merkezimiz buradaki süreçle ilgili gereğini yapmıştır. Şahsına Cumhurbaşkanlığı Adaylığı onurunu yaşatmış, 3 kez milletin vekilliğini ve parti üst düzey görevlerini yaşatmış Cumhuriyet Halk Partisi’ni bu dille yerden yere vurarak kendisiyle ve siyasi geçmişiyle çelişmektedir.” 

"Oylarından önce sorunlarına talibiz"

Örgütün heyecan ve motivasyonundaki yükselişle birlikte alan çalışmalarına da hız kazandırdıklarını söyleyen Başkan Güney;  tüm örgüte teşekkür ederek şunları söyledi; “ Genel Başkanız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi “Ben sizin oyunuza değil, sorunlarınıza talibim” anlayışıyla öbek örgütlenme modelini hayata geçirdik. Yarın seçim olacakmış heyecanıyla ancak sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya, sorunlarını dinlemeye ve çözüm yolları aramaya devam ediyoruz. Bunu da vatandaşlarımız ile iktidara yürüyen partimiz arasında köprü görevini üstlenen değerli öbek örgütlenme sorumlularımızın çalışmaları ile başaracağız. 368 öbek grubumuzun her birinin sorumluları belli oldu. Eğitimlerimiz devam edecek. Tüm partililerimiz canla başla çalışıyor. Destekleri için İzmir 2. Bölge Eğitim Koordinatörümüz Rafet Yacan’a, parti eğitmenlerimiz ve sınıf sorumlumuz Galip Dinçer Cengiz ve parti eğitmenimiz Emin Öztürk’e, ilk eğitim günümüzde bizi ziyaret eden Milletvekilimiz Sevda Erdan Kılıç’a teşekkür ediyoruz.” 

"Yumurtadan çıkmışlar, kabuklarını beğenmiyorlar!"

CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney;  Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’nin CHP ve Menemen yorumuna ise tepki göstererek sözlerini şöyle sürdürdü:

“2002 yılından itibaren siyaset yaptığı ve pek çok onurlu görevi üstlendiği CHP; Sayın İnce’yi son olarak bu ülkenin Cumhurbaşkanlığı’na aday göstermiştir. Hali hazırda, yol tuttuğu Menemen kadrosunun öne çıkan isimlerine de partimizde ve ilçemizde önemli görevler vermiştir. Bugünse, çıktıkları yumurtanın kabuğunu beğenmiyorlar. Gerçek ihanetler ve tutulmamış sözlerin aktörleri olarak sözleri hükümsüzdür.  Aday gösterilince güllük gülüstanlık; gösterilmeyince terk-i diyar eden kendileri. Muhalefete muhalefet etme görevine soyunmuşlar ancak,  inandırıcı ve ikna edici hiçbir tarafları yok. Sarfettikleri sözler, ithamları kendi hikâyelerinde boğulup gidiyor.”

"Gereği yapılmıştır. Menemen CHP’dir…"

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kişilerin, kişisel hırsların değil; halkın ve ideallerin partisi olduğunun altını çizen Başkan Güney; bu anlayışa sırtını dönenlerin bunu anlamasını zaten beklemediklerini belirtti. Güney; “ Menemen’de yaşananlar, partimizin değil; kişilerin zafiyetidir. Gereği de yargıdan önce partimiz üst kurullarınca yapılmıştır. Bunları tekrar etmeye gerek yok. Gereği yapılmıştır ve Menemen CHP’dir. Geldiğimiz noktada; gerek örgütümüz gerekse hemşerilerimizin bize duyduğu güven dimdik ayaktadır. Boşa kürek çekmesinler. Ortada, ülkemizin geleceğini karartan bir iktidar dururken; vatandaşın aldığı her nefesi kursağında düğümleyen bir tek adam rejimi dururken bize çevirdikleri oklar boşa düşmektedir. Biz yolumuzdan sapmadan emin adımlarla iktidar yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Menemen’i de bu ülkeyi de ne bu iktidarın karanlığına ne de ihanet çetelerine ve yardakçılara teslim etmeyeceğiz!” diye konuştu. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0