CHP İzmir’in en hareketli günü: İstifalar peş peşe geldi

CHP Genel Merkezi’nin gönderdiği istifa genelgesine göre milletvekili aday adayı olmak olmak isteyen başkan ve yöneticilerin istifa etmeleri için verilen süre bugün doldu.

CHP İzmir’in en hareketli günü: İstifalar peş peşe geldi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, genelgenin son gününde istifa ettiğini duyurarak vekillik için yola çıktı. Yücel’in yanı sıra; CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Alev İldeniz de istifa için son günü bekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından gönderilen istifa genelgesinin son gününde hareketlilik arttı.  

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il başkanı olarak düzenlenen son basın açıklamasıyla birlikte 5 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

DURMAZ: BAKIRÇAY İÇİN…

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz, görevinden milletvekili aday adayı olabilmek için istifa ettiğini açıkladı. Durmaz, ‘’ İzmir’in kuzeyi Bergama, Aliağa, Kınık, Dikili, Foça ve Menemen ilçelerimiz kısaca Bakırçay bölgemiz çok uzun yıllardır parlementoda temsil edilmiyor. Bölgedeki hemşehrilerimizin, kurumlarımızın, muhtarlarımızın ve ilçe örgütlerimizin isteği ve desteğiyle yola çıktım’’ dedi. 

AKDEMİR'DEN İSTİFA SÜRPRİZİ 

CHP İl Yöneticisi Şener Akdemir'in genelge süresinin bitimine bir saat kala adaylık için istifa ettiği öğrenildi. 

TÜRKBAY: KARABAĞLAR’I ANKARA’DA TEMSİL ETMEK ADINA…

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, görevinden istifa ettiğini ve milletvekili aday adayı olacağını duyurdu. Türkbay, ‘’ Karabağlar’ı Ankara’da temsil etmek adına üzülerek görevimden affımı diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

HALİS KÜÇÜK MENDERES’İ TEMSİL İÇİN YOLA ÇIKTI 

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Küçük Menderes’i temsil etmek için yola çıktı. Halis açıklamasında, ‘’ İnsanlığa, ülkeme, memleketime ve değerli hemşehrilerime daha faydalı olma adına, partimi ve milletimi, milletin meclisinde temsil etmek adına milletvekili aday adaylığım için bugün itibariyle onurla, gururla sürdürmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı görevimden ayrılmış bulunmaktayım’’ dedi. 

İLDENİZ: MECLİS'TE HALKIMIZIN SESİ OLMAK İÇİN 

CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Alev İldeniz, Karşıyaka ilçe başkanlığı binasında yaptığı basın açıklamasında adaylık için yola çıktığını duyurdu. İldeniz açıklamasında, ‘’ Bugün görevimden, ülkemi daha iyi yerlere taşımak, mecliste halkımızın sesi olmak ve yıkacağımız bu zihniyetin bir daha oluşmaması için ayrılıyorum’’ dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0