CHP İzmir'in Yeni Binasına İlk Büyük Ziyaret Romanlardan!

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binasına ilk büyük ziyareti gerçekleştiren 50 Roman Dernek temsilcisi, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu ile birlikte dertlerine çözüm istedi.

CHP İzmir'in Yeni Binasına İlk Büyük Ziyaret Romanlardan!

Her ilçeden iki Roman STK temsilcisini CHP İzmir İl Başkanlığı’na getiren Özcan Purçu, Roman vatandaşların sorunlarına çözüm aramaya, Romanların entegrasyonu için çalışmaya durmaksızın devam ediyor.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Roman sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte CHP İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binasında İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. Yeni binadaki ilk geniş katılımlı toplantı, pandemi nedeniyle 50 kişi ile sınırlandırıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin anlattıkları sorunlarına çözüm istediğini ifade eden Milletvekili Purçu, “Kendi camiamın ilk milletvekili olmam nedeniyle diğer milletvekillerinden farklı olarak Türkiye genelinde çalışma yürüme sorumluluğunu üzerimde taşıyorum. Edirne’den Kars’a İzmir’den Mersin’e tersine giden yurttaşlarımıza sorun teşkil eden konuları muhataplarına ilk ağızdan taşıyorum. Çözüm önerilerimizi sunuyorum. Yeni binamızda CHP İzmir İl binasında İl Başkanı Deniz Yücel’e müsaade edildiği salonun elverdiği sayıdaki sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle ziyaret gerçekleştirdik.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren İl Başkanımız Deniz Yücel’e ilk ağızdan STK temsilcilerimiz sorunlarını anlatma fırsatı buldu. Gündelik yaşayan toplumumuzdaki en büyük sorunun istihdam olduğu anlatıldı. Salgın ile birlikte zor günler yaşayanların sosyal yardımlara muhtaç hale geldiği ifade edildi. İstihdam ve yardımların artırılmasına destek istendi. Çiçekçisinden boyacısına seyyar satıcılık yapanların pandemi döneminde mağduriyetinin azaltılması huzur içinde çalışmaları yönünde çalışma yapılması talep edildi. Bu anlamlı ziyarete vesile olmak beni mutlu etti. Sorunlarını dile getiren arkadaşlarımıza bir çözüm üretilmesi en büyük arzumuzdur” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ‘Mahallelerinize geleceğiz’ sözü ile mutlu olan STK temsilcileri, “Sorunlarımızı ilk ağızdan anlatmamız önemli. Soruna çözüm üretecekler durumu mağduriyet yaşayanlardan öğrenmeli. Ziyaretimiz verimli geçti. Mahallelerimizde İl başkanı ve ekibini en kısa zamanda ağırlamak istiyoruz. Dile getirdiğimiz not ettirdiğimiz sorunlarımıza üretilecek çalışmaların da takipçisi olacağız” şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, 10:53

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0