CHP İzmir İl Yönetimi toplandı: Neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Yönetimi’nin haftalık olağan toplantısı İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirildi.

CHP İzmir İl Yönetimi toplandı: Neler konuşuldu?

Edinilen bilgilere göre, 5 Şubat Cumartesi günü CHP Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın da katılacağı yemekli bir örgüt buluşması düzenlenecek. Ayrıca 16 Ocak Pazar günü CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in de yer alacağı bir üye katılım töreninin de yapılacağı öğrenildi. Öte yandan 4 ilçede beklemede olan kongrelerin ise Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

 CHP İzmir İl Yönetimi, haftalık olağan toplantısını Alsancak’taki il binasında, İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi.

Toplantının gündem maddelerinde yapılması planlanan ilçe kongreleri, saha çalışmaları ve düzenlenecek olan birtakım etkinlikler yer aldı. 

SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Toplantıda İl Başkanı Deniz Yücel’in Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla yaptığı görüşmeyle ilgili yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdiği öğrenildi. İl Örgütü’nün İzmir milletvekilleriyle birlikte gerçekleştirdiği saha çalışmalarının hız kesmeden devam edeceği de belirtildi.

ÖZGÜR ÖZEL İZMİR’E GELİYOR

16 Ocak Pazar günü Kemalpaşa’da üye katılım töreninin düzenleneceği aktarıldı. Yaklaşık 800 yeni üyeye rozetlerinin takdim edileceği törene CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in de katılması bekleniyor.

ÖRGÜT YEMEĞİ

Toplantıda 5 Şubat Cumartesi günü yemekli örgüt buluşmasının yapılması da kararlaştırıldı. Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nda yapılacak geniş çaplı organizasyona CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katılacağı öğrenildi.

KONGRE TARİHLERİ NETLEŞİYOR

Öte yandan geçici yönetimin görev yaptığı Tire, Torbalı, Kınık ve Bayraklı’da yapılması beklenen ilçe kongrelerin tarihleri de görüşüldü. İlçe kongrelerinin Şubat ayı içerisinde yapılmasının planlandığı gelen bilgiler arasında.

Ayrıca Ödemiş'ten dosyası gelen parti üyesi Necati Parlak’a da uyarı cezasının verildiği kaydedildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0