CHP İzmir'e ziyaretçi akını devam ediyor

Alsancak'taki yeni binasına taşınan CHP İzmir İl Başkanlığı'na 'hayırlı olsun' ziyaretleri hız kesmeden sürüyor.

CHP İzmir'e ziyaretçi akını devam ediyor

İl Başkanı Deniz Yücel bugün Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve CHP Menderes İlçe Örgütü ile Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve CHP Çeşme İlçe Örgütü'nü yeni il binasında ağırladı.

CHP Menderes İlçe Örgütü, Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler önderliğinde CHP İzmir İl Başkanlığı’nın yeni il binasına taşınmasından dolayı İl Başkanı Deniz Yücel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “İlçe Başkanımız Sayın Ahmet İşler, Meclis üyelerimiz ve ilçe örgütümüzle birlikte İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’i yeni il binamızda ziyaret ettik. Kendilerine hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” dedi. İl ve ilçe örgütü ile koordineli şekilde çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Kayalar, “Birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.  

YÜCEL'DEN CHP MENDERES'E TEŞEKKÜR

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de ziyaretle ilgili şunları kaydetti:

“Menderes Belediye Başkanımız Mustafa Kayalar, Menderes İlçe Başkanımız Ahmet İşler, meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz İl başkanlığımızı ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”

YÜCEL'E İLÇEYE ÖZGÜ HEDİYE

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler, İl Başkanı Deniz Yücel’e ilçe sınırları içerisinde yer alan Boncukköy’de üretilen, ilçeye özgü bir değer olan el emeği nazar boncuklarından oluşan şişelerden takdim etti.  

ÇEŞME'DEN DE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Yücel, il binasında Menderes'in yanı sıra Çeşme ilçe örgütünü de ağırladı.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar ve yönetimi ile belediye meclis üyeleri, CHP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından "Chp Çeşme İlçe Başkanımız Sait Kavasoğullar, İlçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz ile birlikte partimiz İl başkanlığını yeni binasında İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel'i ziyaret ettik" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0