CHP İzmir'den balık halinde sabah mesaisi

CHP İzmir İl ve Buca İlçe Örgütleri, bu sabah İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca'daki su ürünleri haline giderek balıkçı esnafını ziyaret etti. Buca Belediye Başkanı ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'in de yer aldığı heyet, balıkçı esnafının dertlerini dinledi.

CHP İzmir'den balık halinde sabah mesaisi

 CHP İzmir İl Örgütü bugün mesaiye Buca’dan başladı.

Genel Merkez’in planladığı denizcilik, balıkçılık ve su ürünleri sektörüne yönelik saha çalışması kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca’daki su ürünleri hali ziyaret edildi. CHP heyeti burada balıkçı esnafının şikayet ve taleplerini dinlerken, sorunların çözümü için de önerilerde bulundu. 

Balıkçı esnafıyla bir araya gelen heyette CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da yer aldı.

YÜCEL VE KILIÇ’TAN MESAJLAR

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç saha çalışmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yücel, “Genel Merkezimizin “Denizcilik,Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektörü Saha Çalışması” kapsamında Sinop Vekilimiz Barış Karadeniz ile birlikte ‘Vira Bismillah’ diye güne başlayan balıkçılarımızı ziyaret ettik. Ana gündemleri akaryakıt zamları olan balıkçılarımızın dertlerini dinledik” ifadelerini kullandı.

Kılıç ise “'Vira Bismillah' diyerek daha gün ağarmadan denizin bereketini soframıza getirmek için alın teri döken balıkçılarımızı ziyaret ettik. CHP Sinop Milletvekilimiz Barış Karadeniz, İl Başkanımız Deniz Yücel, İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe ve il yöneticilerimizle birlikte balıkçılarımızın dertlerini dinledik.Herkes gibi balıkçıların da, vatandaşın da en büyük sorunu neredeyse her gün artan akaryakıt fiyatları...” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0