CHP Çiğli’de esnafın nabzını tuttu

CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Atila Sertel ile Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü esnaf ile bir araya geldi.

CHP Çiğli’de esnafın nabzını tuttu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç ile CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Çiğli’de bir dizi ziyarette bulundu. Kılıç ve Sertel ziyaretler öncesinde, CHP tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen elektrik ve doğalgaz zammına yönelik gerçekleşen basın açıklamasına katıldı. 

Milletvekilleri Sertel ve Kılıç’a ziyaretlerinde Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan eşlik etti. Vekiller ve Başkan Gümrükçü, önce CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelerek örgüt ile Çiğli’nin sorunlarını konuştu. Belediye Başkanlığı’na da geçen CHP’li vekiller Av. Sevda Erdan Kılıç ve Atila Sertel, Başkan Gümrükçü’den ilçe ile ilgili bilgiler alarak, sorunlar ve projeler hakkında görüştü. 

Öte yandan, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Kamyon ve Kamyonetçiler Esnaf Odası’nı ziyaret eden ekip; elektrik, benzin ve motorine gelen son zamlar sonrası esnafın şikayet, istek ve taleplerini; sokakta da vatandaşların ekonomik sorunlarını ve dertlerini dinledi. 

CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel ve Av. Sevda Erdan Kılıç ile Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, saha çalışmalarını Ata Sanayi Sitesi’nde noktaladı. Vekiller Kılıç ve Sertel ile Başkan Gümrükçü, yaşanan doğalgaz sorunu sonrasında üretim yapmakta zorlanan sanayi sitelerinden yalnızca bir tanesi olan Ata Sanayi Sitesi Yönetimi ve Ata Sanayi esnafı ile bir araya gelerek, sorunlarını dinlediler ve son durumu değerlendirdiler.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0