Çeşme'de pedallar çocuklar için döndü

Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Velotürk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2021 etkinliği sona erdi. Dereceye girenlere ödüllerini veren Başkan Oran, “Çeşme sizlerin sayesinde daha çok bisikletçi kent olacak” dedi.

Çeşme'de pedallar çocuklar için döndü

Çeşme Belediyesi’nin katkılarıyla, Argeus Travel & Event ile Velotürk iş birliğinde, Carraro’nun isim sponsorluğunda gerçekleşen Velotürk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2021 için toplanan kayıt gelirleri, onlarca çocuğun bisiklet hayallerinin gerçek olmasını sağlayacak. Bisiklet sevgisini iyiliğe dönüştürmek için kurulan Velotürk’ün “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesine aktarılan gelirler, ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet hediye edilmesine olanak sundu.

1501 bisikletçi pedal bastı

Organizasyon başarısı ve doğal güzellikleriyle dolu parkurlarıyla amatör bisikletçilerden yoğun ilgi gören Velotürk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2021’de rekor katılımla 1501 sporcu parkura çıktı. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ın startıyla başlayan 11 km’lik Carraro Parkuru ve 65 km’lik Toyota HYBRID Parkuru’nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

“Çeşme kültürle, sanatla ve sporla anılmaya devam edecek”

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini veren Başkan Oran, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Birbirimizi çok özlemiştik, Gran Fondo’yu da çok özlemiştik. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Çeşme sizlerin sayesinde daha çok bisiklet dostu bir kent olacak. Biz size bu sözü veriyoruz. Çeşme kültürle, sanatla ve sporla anılmaya devam edecek, Atatürk’ün izinde yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0