Başkan Tugay’dan Gökçek’e sert yanıt: Bir saygısızın saçmalaması!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka’daki İnsan Hakları Anıtı’na ‘köprü heykeli’ diyen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’e tepki gösterdi.

Başkan Tugay’dan Gökçek’e sert yanıt: Bir saygısızın saçmalaması!

Başkan Tugay, “Türkiye tarihine sanata, insan haklarına saygısızlıkları ile geçmiş, bizzat kendi partilisinin “Ankara’yı parsel parsel sattığı” söylediği, görevden zorla alınmış, Mansur Başkan’ın Ankara’nın parasını nasıl çarçur ettiğini ortaya koyduğu bir saygısızın saçmalaması olmuş. Geçiniz” dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili tartışmalara dahil olan Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek’in, sosyal medya hesabından Karşıyaka’daki İnsan Hakları Anıtı’nın fotoğrafını paylaştı. Gökçek, "İyi ki bir Çanakkale köprüsü yaptınız… Neymiş 4.608 metre uzunluğunda ve 2.023 orta açıklığı ile dünya rekoru kıran bir köprüymüş… Siz köprü heykeli yapabiliyor musunuz? Siz kim oluyorsunuz, dünyanın en büyük köprü heykelini CHP yaptı… AK Parti haddini bil…" dedi.

BAŞKAN TUGAY’DAN YANIT

Gökçek’in bu sözleri Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın tepkisini çekti. Başkan Tugay, sosyal medya hesabından Gökçek’e şu yanıtı verdi:

“1990 yılı Belediye Başkanımız Cihan Türsen tarafınca, sanatçı Bihrat Mavitan’a yaptırılan “Karşıyaka İnsan Hakları Anıtı’na” KÖPRÜ HEYKELİ, demiş Melih Gökçek. Günlük 45 bin araca 15’er Euro bedelli geçiş garantisi verdiğiniz köprünün vatandaşın cebinden ne götüreceğini anlatın.

Türkiye tarihine sanata, insan haklarına saygısızlıkları ile geçmiş, bizzat kendi partilisinin “Ankara’yı parsel parsel sattığı” söylediği, görevden zorla alınmış, Mansur Başkan’ın Ankara’nın parasını nasıl çarçur ettiğini ortaya koyduğu bir saygısızın saçmalaması olmuş. Geçiniz.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0