Başkan Sürekli: AK Belediyecilik Menemen'de farkını gösterdi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Menemen’de STK, esnaf ve muhtar ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Sürekli: AK Belediyecilik Menemen'de farkını gösterdi

AK Belediyeciliğinin farkını, kısa sürede Menemen’in de yaşadığını belirten Sürekli, ‘’Aydın Başkanımız borç içindeki, çıkmaz içindeki belediyeyi düzlüğe çıkardı. Borçlar ödendi, Menemenli hemşehrilerimiz hizmet göremeye başladı. AK Belediyecilik farkını bir yılda gösterdi. Ancak bu süreç içerisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ise ayrımcılığa Menemen’i de dahil edip, hakkını başka ilçelere kaydırdı.’’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Menemen Kızılay Şubesi Genel Kurulunda güven tazeleyerek Başkan olarak görevine devam eden Serkan Orun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali sürekli, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Menemen’de, sokaklarda dolaştığında, değişimin göze hemen çarptığını ifade eden Başkan Sürekli, ‘’Aydın Pehlivan Başkanımız, 1 yıl 1 ay gibi süredir görevde ve geldiğinden beri ekibi ile gece gündüz sahada. AK Belediyecilik farkı ise Menemen’in her yerine yansımış durumda. İşlemez, borç batağında bir belediye varken 22 Milyon TL’nin üzerinde borç ödendi. Belediye çalışanlarımız, geriden gelen maaşlarını aldığı gibi artık alın teri kurumadan maaşlarını zamanında alıyor. Yıllardır kangren olan ve Menemen’i ortasında bir utanç gibi duran kapalı pazaryeri, toplamda 21 bin metrekare alanda 2 katlı olarak tamamlanarak Menemenli hemşehirilerimize şimdi modern bir yapı olarak hizmet veriyor. Hem esnafımız memnun hem de vatandaşlarımız. Belediyenin esnafa olan borçları da tek tek ödeniyor, 50 milyon TL’nin üzerinde borç ödendi. Gençlerimizin Yükseköğretim Kurumları Sınav ücretini de belediyemiz üstlenirken, yeni etüt merkezleri de ilçemize kazandırılıyor. Menemen’deki eksiklikler tek tek 1 yıl gibi kısa zamanda giderildi, giderilmeye de devam ediliyor. Peki buna karşın İzmir Büyükşehir Belediyesi ne yapıyor? 1 yıldan bu yana cezalandırma politikası uyguluyor. Bir asfaltı Menemenlilere çok görüyor. Ama biz engellemelere, onların ayrımcılığına ve kayrımcılığına rağmen hemşehrilerimizin en iyi hizmeti alması için çalışmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

Muhtarlarımıza gereken önem ve değeri vermeye, desteklemeye devam edeceğiz 

Menemen Ziraat Odası Başkanı Arif Metin Karagöl ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, oda çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi edindi. Her programında Muhtar ziyaretleri yapan Başkan Sürekli, Menemen Gaybi Mahalle Muhtarlığını da ziyaret ederek, Muhtar Emir Bahadır Gencer ile bir araya geldi. Devlette açılan ilk kapının Mahalle Muhtarlığı olduğunu belirten Başkan Sürekli, ‘’Vatandaşımız talep ve isteklerini ilk olarak mahallesindeki Muhtar’a iletir. Cumhurbaşkanımız ülkedeki tüm muhtarlarla bir araya gelme sözünü tutarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yüz yüze toplantılar gerçekleştirerek, bir ilki hayata geçirdi. Muhtarların özlük haklarında, SGK primlerinin devlet tarafından ödenmesi, maaşlarının artırılması, başta olmak üzere pek çok önemli iyileştirmeler yapıldı. AK Parti geldiğinde 97 TL olan Muhtar maaşı bugün itibari ile 4 bin 250 TL oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Muhtarlarımıza verdiği önem herkesin malumu. Biz Muhtarlarımıza gereken önem ve değeri vermeye, desteklemeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0