Başkan Soyer Bayraklı'daki çalışmaları inceledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı’da devam eden yatırımları inceledi, halkın yaklaşan yeni yılını kutladı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın projelerine ilişkin de bilgi alan Başkan Soyer, “Heyecan veren yeni projeler var. Bayraklı Belediyemiz ile birlikte çalışarak bunları hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Soyer Bayraklı'daki çalışmaları inceledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile ilçede devam eden büyükşehir yatırımlarını inceledi. Sokak sokak gezen Başkan Soyer, Bayraklı Belediyesi’nin projeleri hakkında da bilgi aldı.
Sevgi Yolu’nda esnafı ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan Soyer, yurttaşların ve mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın güzel projelerinin olduğunu belirten Soyer, “Başkanımızın yeni projeleri bizi de heyecanlandırdı. Çalışmalarımızı beraber yapacağız. Muhtarlarımız mahallelerine çok hakim. Talepleri ve beklentileri çok net. Onlar da bize yol gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. “Yurttaşların nefes almasını sağlayacak hizmet üretmek” Ekonomik krize de değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Herkesin canı burnunda. Herkesin mutfağında bir yangın var. İşsizlik ciddi boyutlarda. Yol boyunca cv verme telaşındaki vatandaşlarımızı gördük. İçimiz burkuldu. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Yerel yönetim olarak bize düşen de bütün bu sıkıntıyı, bütün bu mağduriyeti giderecek, yurttaşların nefes almasını sağlayacak hizmet üretmek. Eminim başaracağız. 2023’ün umutlarımızı gerçekleştirdiğimiz bir yıl olmasını diliyorum. El ele verip gücümüzü büyüttükçe, sunduğumuz hizmetler ve imkanlar da aratacak” diye konuştu. “Her zaman yanımızda oldu” Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise Başkan Soyer’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi: “Çok zor bir süreçten geçtik. Pandemi, deprem, ekonomik kriz… Ama bunların hepsinin üstesinden geldik. Bizim sırrımız Sayın Tunç Soyer. Sırtımızı dayadığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Her zaman yanımızda oldu. Bütün krizleri başkanımızın öncülüğünde aştık. Bugün de yeni kent vizyonumuzla ilgili düşüncelerimizi başkanımıza aktardık. Geldiği için onur duyduk.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0