Başkan Makas'tan muhtarlara ziyaret

İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas, ilçedeki mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Başkan Makas'tan muhtarlara ziyaret

Başkan Makas, “Menderes’imiz için canla başla çalışan tüm muhtarlarımız bizim için ayrı ayrı değerli ve kıymetli… Bu anlamda 44 mahalle muhtarımızı da ziyaret ederek muhtarlarımızla birlik içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

“İyi Menderes Hakkı”
İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas kongre sonrası ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Makas son olarak, Barbaros, Dereköy, Gölcükler, Kemalpaşa ve Mithatpaşa muhtarlarını ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Makas, “Bizleri en iyi şekilde ağırlayan muhtarlarımıza ev sahiplikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ederim” dedi.
Başkan Makas, muhtarlarla yaptıkları görüşmelerde gündeme ilişkin konuların konuşulduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

“Muhtarlarımızla birlikte ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Muhtarlarımızın hepsi bizim için ayrı ayrı değerli ve kıymetli. Bu anlamda 44 mahallemizde muhtar ziyaretlerimiz devam edecek. İyi Menderes herkesin hakkı diye çıktığımız yolda tüm mahalle muhtarlarımızı ve 44 mahallemizi ziyaret ederek Menderesli hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz.”

Öte yandan Başkan Makas, 2023 yılının herkese sağlık, bereket, huzur, mutluluk ve iyilik getirmesini dileyerek sözlerini noktaladı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0