Başkan Kılıç'tan CHP Lideri'ne ziyaret: 14 Şubat mesajı

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Başkan Kılıç'tan CHP Lideri'ne ziyaret: 14 Şubat mesajı

Buca'daki çalışmalarla ilgili Kılıçdaroğlu'nu bilgilendiren Kılıç, sosyal medya üzerinden Buca Metrosu'nun temellerinin atılacağı 14 Şubat günü için 'Sürprizimiz var' mesajını verdi.

 Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç Ankara'ya giderek, CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kılıç'a Buca Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özreçber ile CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Buca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Çağdaş Kaya eşlik etti.

Kılıçdaroğlu’nun makamında gerçekleşen görüşmede, Başkan Kılıç, Buca'da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi. 

KILIÇ: 14 ŞUBAT'TA SÜRPRİZİMİZ VAR

Başkan Kılıç, görüşmeye ilişkin fotoğrafları "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, CHP Genel Merkezimizde ziyaret ederek Bucalı hemşehrilerimizin selamını ilettik. İzmir'in en büyük ilçesi olan Bucamızdaki çalışmalarımızı ve projelerimizi kendisiyle paylaşıp direktiflerini aldık. Genel Başkanımızı her zaman Bucamızda ağırlamaktan onur ve mutluluk duyacağımızı ilettik. 14 Şubat’ta sürprizimiz var" notuyla paylaştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0