Aslanoğlu ilçe başkanlarından isim istedi

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, görevdeki ilk gününü yoğun bir şekilde geçirdi. Aslanoğlu, İl yönetim kurulu toplantısı, çelenk sunum töreni ve Menderes saha çalışmasıyla başladığı görevdeki ilk gününü, CHP Metropol İlçe Başkanları toplantısıyla sürdürdü. Öte yandan Aslanoğlu'nun ilçe başkanlarından oluşturucağı yeni yönetim için isim istediği öne sürüldü.

Aslanoğlu ilçe başkanlarından isim istedi

CHP MYK tarafından İzmir İl Başkanlığı’na atanan Şenol Aslanoğlu dün devraldığı görevine hızlı başladı.

Aslanoğlu, ilk olarak bugün sabah saatlerinde İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İl Başkanı Aslanoğlu ardından Cumhuriyet Meydanı’na geçerek Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Daha sonra ilk saha çalışmasını gerçekleştirmek üzere Menderes ilçesine gitti. İlçe pazarında esnaf ve vatandaşı dinleyen Aslanoğlu, pahalılıktan dert yanan vatandaşlara “Az kaldı, bu kötü günleri dayanışmayla atlatacak, sebep olanlardan birlikte kurtulacağız” dedi.

METROPOLDEKİ İLÇE BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPTI 

Saha çalışmasının ardından İzmir’e dönen Aslanoğlu, metropoldeki ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya il yöneticileri Ahmet Yıldız, Sedrettin Coşkuner ve İsmail Yüzer ile Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından katıldı.

Toplantıda Aslanoğlu’nun başkanlardan ilçe çalışmaları hakkında bilgi aldığı, bundan sonra yapılacakların yol haritası için önerileri dinlediği ifade edildi.

İLÇE BAŞKANLARINDAN İSİM İSTEDİ

Öte yandan Aslanoğlu'nun yönetime yapılacak takviyeler konusunda görüş alışverişinde bulunduğu öne sürüldü.

Aslanoğlu’nun yönetim havuzu oluşturmak için başkanlardan nüfusu 300 binin altında olan ilçelerden 4 isim üstünde olan ilçelerden 5'er isim istediği iddia edildi.

Aslanoğlu’nun mevcut yönetimden 5 veya 6 kişiyi bırakıp ilçelerden gelen isimlerle oluşacak yeni yönetim kuruluyla yoluna devam edeceği ileri sürüldü.

Aslanoğlu’nun bugün de metropol dışı ilçe başkanları ile bir araya geleceği belirtildi.

LİDERİN PROGRAMINA YOĞUN KATILIM İSTEDİ

Aslanoğlu'nun ayrıca 15 Ocak'ta Roman Buluşması ve temel atma töreni için kente gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programına ilçelerden yoğun katılım sağlanmasını istediği öğrenildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0