AK Partilili Sürekli: CHP'nin Karaburun'da yaptığı suç bastırmaktır

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'a destek veren ve Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin hakkında soruşturma açılmasını talep eden CHP İzmir İl Örgütü'nü hedef aldı.

AK Partilili Sürekli: CHP'nin Karaburun'da yaptığı suç bastırmaktır

Sürekli, “CHP’nin ‘suç bastırmakta’ üstüne yok. Karaburun’da yaptığı da tam olarak budur!Üstelik, kendi belediye başkanları sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçları ile ağır cezada yargılanmakta; hakkındaki zimmet ve haksız menfaat sağlamaktan açılan soruşturmalar sürmektedir." dedi.

 CHP İzmir İl Örgütü’nün, birtakım yolsuzluk iddiaları nedeniyle hakkında açılan soruşturmaları devam eden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’a destek açıklamalarına AK Parti cephesinden tepkiler sürüyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de CHP’nin konuyla ilgili tutumunu eleştirdi.

Sürekli, eleştirilerini dile getirdiği sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

“CHP’nin ‘suç bastırmakta’ üstüne yok. Karaburun’da yaptığı da tam olarak budur!Üstelik, kendi belediye başkanları sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçları ile ağır cezada yargılanmakta; hakkındaki zimmet ve haksız menfaat sağlamaktan açılan soruşturmalar sürmektedir.

Şaibeye bulaştıkları her yerde, aynaya bakmaktan kaçtıkları her konuda aynı şeyi yapan CHP’nin bu çabası beyhudedir. Herkes, yaptığının bedelini ödeyecek, hukukun karşısında hesabını verecektir.”

1-CHP’nin ‘suç bastırmakta’ üstüne yok.Karaburun’da yaptığı da tam olarak budur!Üstelik, kendi belediye başkanları sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçları ile ağır cezada yargılanmakta; hakkındaki zimmet ve haksız menfaat sağlamaktan açılan soruşturmalar sürmektedir. https://t.co/uDE2afVfSz

— Kerem Ali Sürekli

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0