AK Partili Kaya'nın tepkisi dinmiyor: Yazıklar olsun Soyer!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın, İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu (İEKKK) Başkanı Sıtkı Şükürer'in İzmir’e mübadele ile gelen göçmenlere yönelik ağır ithamlarda bulunmasına tepkisi dinmiyor.

AK Partili Kaya'nın tepkisi dinmiyor: Yazıklar olsun Soyer!

Kaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "İzmirliler'e hakaret et, üstüne bir de CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden para al. Yazıklar olsun Soyer!" diyerek hem Şükürer'i hem de Soyer'i hedef aldı.

İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu (İEKKK) Başkanı Sıtkı Şükürer’in bir gazeteye verdiği röportajda İzmir’de yaşayan muhacirlere yönelik ağır ithamlarda bulunmasına yönelik tepkiler sürüyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, gün içinde Şükürer'e göçmenlere yönelik hakaretleri nedeniyle, "İzmir'in seçilmiş milletvekili olarak, bu sözleri aristokrat özentili bu şahsa misli ile iade ediyorum!" açıklamasında bulunmuştu.

Kaya, sosyal medyadan yeni bir açıklama yaparak hem Şükürer'i hem de Soyer'i hedef aldı.

Kaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"İzmirliler'e hakaret et, üstüne bir de CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden para al. CHP'li Soyer'in akıl hocası, İEKKK Başkanı Şükürer'e denetim ve danışmanlık hizmetleri karşılığı belediye bütçesinden milyonlarca para ödeniyor. Yazıklar olsun CHP, Yazıklar olsun Soyer!"

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0