AK Partili Kaya'dan Soyer'e sert tepki: Yalan söyledikçe batıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bütçe ve yatırım programı ile ilgili olarak hükümeti, "İzmir’e şaşı bakış açısı var. Objektif olmayan belki bir takım siyasal tercihlerle şekillenen ve sonuç itibariyle İzmir’in cezalandırıldığı bir tablo bu” sözleriyle eleştirdi.

AK Partili Kaya'dan Soyer'e sert tepki: Yalan söyledikçe batıyor

Soyer'in eleştirisine AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan yanıt geldi. Kaya, "Yalan söyledikçe batıyor.Bir yalanı daha yeni ortaya çıkmış, şimdi de "İzmir'e şaşı bakıyorlar" demiş. Tembele iş buyur, sana akıl öğretsin! Daha otogarı yapamamışsın, metrosundan bahsediyorsun." dedi.

 İzmir'de her bütçe dönemi tartışma yaratan Halkapınar-Otogar Metro projesine 2023 yılı yatırım programında da 3 bin TL'lik sembolik bütçe ayrılması tartışmayı yeniden alevlendirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Halkapınar-Otogar Metrosu üzerinden hükümeti eleştirerek “İzmir’e şaşı bakış açısı var. Objektif olmayan belki bir takım siyasal tercihlerle şekillenen ve sonuç itibariyle İzmir’in cezalandırıldığı bir tablo bu” dedi.

Soyer'in açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya tepki gösterdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, "Yalan söyledikçe batıyor. Bir yalanı daha yeni ortaya çıkmış, şimdi de "İzmir'e şaşı bakıyorlar" demiş.Tembele iş buyur, sana akıl öğretsin! Daha otogarı yapamamışsın, metrosundan bahsediyorsun. CHP'nin 25, senin 4'ncü yılın doldu.Başlayıp da bitirdiğiniz bir iş var mı?" ifadeleriyle Soyer'e sert tepki gösterdi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0