AK Partili Kaya'dan Seferihisar çıkışı: Soyer'den çektiğini hiç kimseden çekmedi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programları kapsamında Seferihisar'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

AK Partili Kaya'dan Seferihisar çıkışı: Soyer'den çektiğini hiç kimseden çekmedi

Seferihisar'da da vatandaşların CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin beceriksizliğinden yakındığını ifade eden Kaya, "İzmir'in her yerinde olduğu gibi Seferihisar'ımızda da gördüğümüz bir şey var. Yollar köstebek yuvasına dönmüş durumda. Her taraf çukur ve çamur içinde. Yollarda bırakın araçla gidebilmeyi, yürümek bile zor hale gelmiş.Seferihisarlı hemşehrilerimiz bu çileyi hak etmiyor" dedi. Kaya tepkisinin sürdürürken şu ifadeleri öne sürdü, Seferihisar'ı yönettiği dönemde, hiçbir hizmet yapmadan belediyeyi milyonlarca borca sokarak, ilçenin en kıymetli arazilerini yok pahasına satarak Seferihisar'ı batırdı. Şimdi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı oldu, Seferihisar'ın tüm yollarını kazıp, çukurlar açarak ilçeyi harap etti. Seferihisar, Soyer'den çektiğini hiç kimseden çekmedi"

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programları kapsamında Seferihisar'daydı. Programlarına Seferihisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ederek başlayan Kaya, esnaf camiasının temsilcileriyle bir araya geldi. Ardından, Camikebir ve Çolak İbrahim Bey mahallelerinin muhtarlarını makamlarında ziyaret eden Kaya, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Seferihisar çarşısında esnaf ziyaretleri de yapan Kaya, programının sonunda partisinin Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulları, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları ile istişare toplantısında buluştu. 

SEFERİHİSAR'IN YOLLARI KÖSTEBEK YUVASI! 

Seferihisar'da esnafların ve vatandaşların CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yana olan şikayetlerini dinleyen Kaya, ilçedeki bozuk yolların vatandaşları bezdirdiğini söyledi. İzmir'in genelinde olduğu gibi Seferihisar'da da vatandaşların CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin beceriksizliğinden yakındığını ifade eden Kaya, "İzmir'in her yerinde olduğu gibi Seferihisar'ımızda da gördüğümüz bir şey var. Yollar köstebek yuvasına dönmüş durumda. Her taraf çukur ve çamur içinde. Yollarda bırakın araçla gidebilmeyi, yürümek bile zor hale gelmiş. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçenin birçok noktasında mevsim şartlarını gözetmeden başlattığı, belirli bir koordinasyona ve planlamaya bağlı olmayan, vaktinde bitirilemediği için halen devam eden kazılar, herkesin yaşam kalitesini düşürmüş durumda. Kazdıkları yeri kapatmıyorlar, açılan çukurlar yağışların da etkisiyle küçük gölcüklere dönüşmüş durumda. Seferihisarlı hemşehrilerimiz bu çileyi hak etmiyor" şeklinde konuştu. 

SOYER, SEFERİHİSAR'DA SOKAĞA ÇIKAMAZ! 

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Seferihisar'da sokağa çıkamayacağını belirten Kaya, "Seferihisar'daki hemen hemen bütün yollar kazılınca, ilçede evden dışarı çıkmak ızdıraba dönüşmüş. Esnafımız, vatandaşlarımız bu durumdan çok müzdarip. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Soyer, Seferihisar çarşısına uğramayı unutmuş. Çünkü biliyor ki, Seferihisar çarşısına gitse esnafın kendisine diyeceği çok şey var. O sebeple gidemez, gitse de sokağa çıkamaz. Seferihisar'ı yönettiği dönemde, hiçbir hizmet yapmadan belediyeyi milyonlarca borca sokarak, ilçenin en kıymetli arazilerini yok pahasına satarak Seferihisar'ı batırdı. Şimdi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı oldu, Seferihisar'ın tüm yollarını kazıp, çukurlar açarak ilçeyi harap etti. Seferihisar, Soyer'den çektiğini hiç kimseden çekmedi" sözlerini sarf etti. 

SEFERİHİSAR'DA KAMU YATIRIMLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR 

Seferihisar'da kamu yatırımlarının tam gaz devam ettiğini de sözlerine ekleyen Kaya, CHP'li yerel yönetimlerin yapmadıkları işler dahil ilçenin tüm meselelerinde çözüm için gayret sarf ettiklerini söyledi. İlçeye Adalet Sarayı kazandırdıklarını, yeni Emniyet Müdürlüğü binası için de çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Kaya, "Adliye Sarayı tamamlandı. Emniyet için yeni bina yapıyoruz. TOKİ, Seferihisar'a 1.000 adet konut yapıyor. Yine TOKİ eliyle, Ürkmez'e bir sanayi sitesi yapılacak ve bölgede dağınık yerleşmiş olan esnafların atölyelerinin tamamı siteye taşınacak. Esnafımız sanayi sitesinde yerleştiği atölyelere, kira öder gibi ödeme yaparak uygun fiyata taksit ile sahip olacak. İlçeden geçen anayol üzerinde, enerji hatlarını yer altına alarak, yağmur suyu için drenaj çalışmaları yaptık ve bu yolu kesintisiz duble yola dönüştürdük. Doğanbey Balıkçı Barınağı onaydan geçti. Sığacık Mezarlığı'nın yan tarafında, modern bir balıkçı barınağı projesinin etüt çalışmaları başladı. Seferihisar'da çok gayretli bir İlçe Başkanımız var. İlçe Başkanımız Ahmet Aydın ile birlikte, Seferihisar'ımızın tüm meselelerinde çözüm için biz buradayız. CHP'li yerel yönetimler yatar, biz hizmet üretiriz. Aramızdaki fark bu" dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0