AK Partili Güldoğan paylaştı: Soyer'e 'yol' tepkisi

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, sosyal medya hesabından bir kamyonun devrildiği yolu paylaşarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tepki gösterdi.

AK Partili Güldoğan paylaştı: Soyer'e 'yol' tepkisi

Güldoğan, “İzmir Büyükşehir Belediyesi kazdığı yolları da yapmayınca araçların devrilmesine neden oluyor. Hatta Tunç Soyer’in bu beceriksizliği yüzünden Bornova Belediyesi asfalt tesisi kurmak zorunda kalıyor. Al birini vur ötekine” dedi.

 İzmir genelinde muhalefet olan AK Parti ve İzmir’in iktidar partisi CHP arasında ‘yol’ tartışmaları hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti ilçe başkanlıkları, son dönemlerde sıkça ilçelerindeki bozuk yolların durumunu paylaşarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP’li ilçe belediyelerini ‘hizmetsizlik’ yönünde eleştiriyorlar.

Son olarak AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, yaptığı paylaşımla Büyükşehir tarafından yapılması gereken ancak hasarlı vaziyette olan yolda bir kamyonun devrildiğini belirtti.

Güldoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;  “Bornova’da yol ve asfalt çalışması yapamayan İzmir Büyükşehir Belediyesi kazdığı yolları da yapmayınca araçların devrilmesine neden oluyor. Hatta Tunç Soyer’in bu beceriksizliği yüzünden Bornova Belediyesi asfalt tesisi kurmak zorunda kalıyor. Al birini vur ötekine!”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0