AK Parti İzmir'in acı kaybı: Kovid-19'a yenik düştü

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan AK Parti Karşıyaka İlçe Yöneticisi Uğurcan Uzan, yaşam mücadelesini kaybetti.

AK Parti İzmir'in acı kaybı: Kovid-19'a yenik düştü

AK Parti İzmir İl Teşkilatı acı bir haberle sarsıldı.

Partinin Karşıyaka İlçe Yöneticisi Uğurcan Uzan, koronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs teşhisi konulan Uzan hastalığının ağırlaşması sebebiyle entübe edilmişti. Uzan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

SÜREKLİ VE KIRKPINAR'DAN TAZİYE MESAJI

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Uzan'ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirdi:

"Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz, dava ve yol arkadaşımız Uğurcan Uzan’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Rabbim geride kalanlara sabr-ı cemil ihsan eylesin. Mekanı cennet, makamı âlî olsun. Sevenleri, yakınları ve teşkilatımızın başı sağ olsun."

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar da "Karşıyaka İlçe teşkilatımızdan dava arkadaşımız Uğurcan Uzan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhem Uğurcan kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin…" ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0