AK Parti İzmir'den, 30 ilçede eş zamanlı üye ziyareti

İl Başkanı Sürekli; “Yağmur çamur vız gelir!”

AK Parti İzmir'den, 30 ilçede eş zamanlı üye ziyareti

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın 30 ilçede gerçekleştirdiği eş zamanlı ziyaretler, bu hafta tümüyle üye bazlı gerçekleştirildi. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; İl ve 30 İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kollarının katılımıyla yapılan ziyaretlere, Karabağlar’da katıldı.

Sürekli; giderek büyüyen bir hizmet ordusuyla yollarına devam ettiklerini belirterek; “21 yıldır ve bugün, AK Parti’nin başardıklarının ve yapabileceklerinin parçası olan, olmak isteyen üyelerimizle 2023 hedefimize doğru yol alıyoruz. 500 bin üyeyi geçtik. Karınca ordumuz hızla büyüyor. İyi gün kötü gün demedik; yaz kış demedik, demeyeceğiz de. Kışa hazırlanıyoruz ve bu orduya yağmur çamur yine vız gelecek.” diye konuştu.  Başkan Sürekli, 15.sini Karabağlar’da düzenledikleri ‘İlçe STK Buluşmaları’nı da değerlendirerek yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Samimi ve çözüm odaklıysanız…

2008 yılında ilçe statüsünü alan Karabağlar’ın hacminin ve değerinin karşılığını alamayan bir noktada olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karabağlar’da düzenledikleri STK Zirvesi’ni şu sözlerle değerlendirdi; “İlçelerimizin sivil toplum güçleri ile aynı yere yumruk vurmak bizim için çok değerli. Talepleri, önerileri gerçekten samimi ve çözüm odaklı. Karabağlar’daki toplantımızdan çıkan sonuç da bu. Nasıl yaklaşırsanız, öyle karşılık görüyorsunuz. Ziyaretlerimizde ve bu büyük buluşmalarımızda ortaya çıkan sinerji inanılmaz. Biz çözüm odaklı yaklaşıyoruz, STK temsilcilerimiz de bizi inançla kucaklıyor. Büyük buluşmalarla çok daha hızlı ve geniş katılımlı beyin fırtınaları sağlayabiliyoruz. Daha çok seçimlerde kapıları çalınan bu kuruluşlar, aralıksız süren ziyaret ve toplantılarımızı önemsiyor ve itibar ediyor. Burada da sorunları; talep ve önerileri dinledik. İlçemizin başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yaşadığı pek çok yerel hizmet sıkıntısı var.  Hepsini biliyoruz. STK’larımızın da lokomotif gücü ve katılımcı yaklaşımlarıyla merkezi idareyi bağlayan meseleleri zaten takip ediyoruz. Yerel hizmetler noktasında da 2024 seçimleri için gün sayıyoruz.”

Mağduriyet üstüne mağduriyet …

Bayraklı ile Karabağlar’daki çıkmazın aynı olduğuna dikkat çeken Sürekli, şöyle konuştu; “STK temsilcilerimizin de gündemi bu. Karabağlar, özellikle kentsel dönüşüm ve gelişim açısından mağdur. Yurtoğlu ve Uzundere’de 11 yıldır kentsel dönüşümü yapamadılar. Genel Başkanları bölgeye geldi. Vatandaşın isyanıyla yüzleşti. Ama, o da ‘Gidin hükümet yapsın.’ dedi. Biz de yapalım dedik. Bu teklifimize de kayıtsız kaldılar. Bunu toplantıda da söyledim, yine söylüyorum. Kayıtsızlar çünkü beceremeyecekler. Buradan kentsel dönüşüm çıkmayacak. Mağduriyet üstüne mağduriyet yaşatıp, bizim projelerimizi de engelliyor, sonra kendileri mağdur oynuyorlar. Osman Aksünger Mahallesi’nde onlar plan yaptılar, biz onayladık, 3 mahalleyi kapsayan bir plan. Ama onlar yıllardır 540 hektarlık alandaki dönüşüm, TOKİ ve üniversite projemizi engelliyor. 2024’te Büyükşehir’de, Karabağlar’da bu engelleri ortadan kaldıracağız.”

Hizmet siyaseti boşluk kaldırmaz…

30 ilçede eş zamanlı yürütülen üye ziyaretlerini değerlendiren Başkan Sürekli, bir araya gelmenin başlangıç olduğunu, bir arada durabilmenin ilerlemeyi, birlikte çalışmanın da başarıyı getirdiğini söyleyerek, “Biz bir araya geleli çok oldu. Bir arada durabildiğimiz ve birlikte çalışabildiğimiz için de her şeye rağmen ilerleyebiliyor, başarıyoruz. Bu örgünün en önemli yapı taşları üyelerimiz. Asla eskimeyen ve yenileriyle daha da güçlendiğimiz üyelerimizle 2023’e daha güçlü yürüyoruz. Hizmet siyaseti boşluk kaldırmaz. İçimizde sağladığımız birlik ve gelişim, hizmet etme heyecanımızı da arttırıyor. Çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Küresel krize karşı dimdik ayaktayız. Uluslararası arenada parmak ısırtacak bir direnç ve üretim potansiyelimiz var. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı tutum ve uygulamaları ile ekonomik dar boğazı da kısa vadede geride bırakacağız. Vatandaşımızın inancı da yine bizden yana. Bize düşen de şimdiye kadar olduğu gibi, inandığımız yolda, liderimizin izinde yürümek. Çünkü bizim bütün yollarımız, millete hizmete çıkıyor.” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0