BAKAN ROZETİ TAKTI, BAŞKAN TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU

Tema Vakfı İl Temsilcisi Doç. Dr. Barış Metin ve Tema Vakfı Ulubey İlçe Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Emine Bakan, Uşak İli Ulubey İlçesinin Belediye Başkanı Veli Koçlu'ya Makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BAKAN ROZETİ TAKTI, BAŞKAN TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU

Ziyarete Tema Vakfı İl Temsilcisi Doç. Dr. Barış Metin ve Tema Vakfı Ulubey İlçe Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Emine Bakan, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu' ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında İl Temsilcisi Doç. Dr. Barış Metin, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu' ya TEMA Vakfı olarak hem ülke genelinde hem de Uşak ve Ulubey'de erozyonla mücadele, ağaçlandırma, eğitim, savunuculuk ve doğal varlıkları koruma faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca yerelde yürütülen Projelerin detaylarını anlatarak projelerininn ülke genelinde TEMA Eğitim Projesi kapsamındaki ilgili okullarda da yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini dile getirdi. 

Tema Vakfı İl Temsilcisi Doç. Dr. Barış Metin ve Tema Vakfı Ulubey İlçe Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Emine Bakan, Ulubey belediyesi ve Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu adına fidan dikimi gerçekleştirdi.

Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu'ya yapılan hayırlı olsun ziyaretinin sonunda İl Temsilcisi Doç. Dr. Barış Metin ve Tema Vakfı Ulubey İlçe Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Emine Bakan, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu'ya TEMA Vakfı rozeti, TEMA önlüğü, TEMA plaketi hediye edildi. 

Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu'da ziyaretle ilgili olarak; “Vakfınızın bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Görevimizi layıkıyla yerine getirmek, çocuklarımıza temiz ve sağlıklı bir çevre emanet edebilmek için TEMA Vakfı gibi toplumsal faydası yüksek sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmak bizim için oldukça önemlidir. Çevreci bir yaklaşımla vakfınızla zaman zaman istişarelerde bulunarak ve işbirliği ile çalışarak güzel Ulubey' imizin gelişiminin üst düzeylere çıkacağını düşünüyoruz. Dolayısı ile STKlarla birlikte çalışmalarımıza her zaman ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2019, 14:57

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0