Avrasya Üniversitesi Tercih Danışma Merkezi’nde öğrencilere hizmet veriyor

Avrasya Üniversitesi Her Yıl Geleneksel Hale Getirdiği Tercih Günleri Etkinliklerini Zorlu Grand Hotel’de Başlattı. Üniversite Kurduğu Tercih Danışma Merkezi İle Üniversite Tercihi Yapacak Öğrencilere Profesyonel Hizmet Veriyor.

Avrasya Üniversitesi Tercih Danışma Merkezi’nde öğrencilere hizmet veriyor

Avrasya Üniversitesi her yıl geleneksel hale getirdiği tercih günleri etkinliklerini Zorlu Grand Hotel’de başlattı. Üniversite kurduğu tercih danışma merkezi ile üniversite tercihi yapacak öğrencilere profesyonel hizmet veriyor.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız konuya ilişkin yaptığı açıklamada, öğrenci ve velilerin Avrasya Üniversitesi’ne gösterdikleri ilgiye teşekkür etti. Yıldız “Amacımız tercih döneminde hem öğrencilerimize hem de velilerimize destek olmaktır. Aklına soru takılan, tercihini profesyonel bir ekipten destek alarak yapmak isteyen tüm öğrencilerimizi tercih süreci boyunca Zorlu Grand Hotel’de açtığımız tercih danışma merkezimize bekliyoruz. Şimdiden tercihde bulunacak öğrencilerimize başarılar diler, tercihlerinin hayatlarında başarı ve mutluluk getirmesini temenni ederim’’ dedi.

Zorlu Grand Hotel’de açılan tercih danışma merkezimiz tercihlerin son gününe kadar her gün sabah 09.00’dan akşam 21.00’a kadar açık bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0