Herkes yabancı teknik direktör derken Türk hoca! Fenerbahçe'den ters köşe

Fenerbahçe taraftarı yeni hocasının kim olduğunu dün de öğrenemedi. Başkan Ali Koç önce haziran ayının 3. haftasını ardından da seçim sonrası ilk pazartesi gününü işaret etmesine rağmen yine resmi bir açıklama gelmemesi camiada hayal kırıklığı yarattı

Herkes yabancı teknik direktör derken Türk hoca! Fenerbahçe'den ters köşe

CELAL UMUT EREN 

Fenerbahçe’de herkesin merakla beklediği Olağan Seçimli Genel Kurul tamamlandı, Başkan Ali Koç ikinci dönemine 6 bin 459 oyla başladı. Tüm camiada artık gözler yeni teknik direktöre çevrilmişti.

DÜNE İŞARET ETMİŞTİ 

Daha önce haziran ayının 3. haftasını işaret eden Ali Koç, daha sonra seçimden sonraki pazartesi gününü göstermişti. Sarı-lacivertli futbol takımında da yeni sezon hazırlıkları 1 Temmuz Perşembe günü başlıyor.

"İMZA AŞAMASINA GELİNMESİNE RAĞMEN..." 

Fenerbahçe, teknik direktör konusunda açıklama yaptı. Daha önce Başkan Ali Koç’un işaret ettiği pazartesi günü yani dün yapılması beklenen açıklamanın yetişmediği vurgulanarak şu bilgi paylaşıldı: “Bugün (dün) açıklamayı planladığımız teknik direktörümüz ile ilgili imza aşamasına gelinmiş olmasına rağmen sözleşme süreci nihayete ermemiştir. Sözleşme sürecinin nihayete ermesiyle birlikte yeni teknik direktörümüz birkaç gün içinde camiamız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

SABIRLAR TAŞIYOR 

Fenerbahçe’de artık teknik direktör konusunda sabırlar taşıyor. 25 Mart’ta Erol Bulut ile daha sonra 1 Haziran’da geçici olarak takımın başında yer alan Emre Belözoğlu ile vedalaşan sarı-lacivertlilerde yeni hocanın artık açıklanması isteniyor. Tüm taraftarlar önce haziran ayının 3. haftasını ardından da seçimden sonraki ilk pazartesi olan dünü işaret eden Ali Koç’tan somut bir hamle bekliyor. Ancak yaprak bile kıpırdamaması herkesi mutsuz ediyor.

FONSECA VE SILVA ÖNE ÇIKTI 

Yeni teknik direktörünü bekleyen Fenerbahçe’de artık geri sayım başladı. Paulo Fonseca ve Marco Silva isimleri öne çıktı.

TAYFUN KORKUT SÜRPRİZİ 

Teknik direktör arayışında son olarak Tayfun Korkut adı da dikkat çekti. Dünkü ilk yönetim toplantısında Korkut’un olabileceği de konuşuldu, kapısı çalındı.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2021, 12:24

İbrahim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0