BURSASPOR MENEMENSPOR'A KONUK OLUYOR

İzmir'e Hoşgeldin Bursaspor

BURSASPOR MENEMENSPOR'A KONUK OLUYOR

TFF 1’inci Lig ekiplerinden Bursaspor, 6’ncı haftanın kapanış mücadelesinde Menemenspor’a konuk olacak. Ege Ajans olarak Bursaspor’a İzmir’e hoşgeldiniz diyoruz.

Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak. Üst klasman hakemi Suat Arslanboğa’nın düdük çalacağı maçta, baş hakemin yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Murat Altan yapacak. Mücadelenin, dördüncü hakemi ise Celal Bayraklı olarak açıklandı.

Ligde geride kalan haftalarda istikrarsız görüntü çizen Bursaspor, son hafta aldığı galibiyetle moral buldu. Sahasında Balıkesirspor’u uzatma anlarında bulduğu goller ile mağlup eden Bursa temsilcisi, böylelikle 6’ncı haftaya 7 puanla girdi. Menemenspor da, geride kalan 5 lig maçında da henüz galibiyetle tanışamazken; bu mücadelelerden yalnızca 2 puan çıkarabildi.

İki ekip, kulüp tarihlerinde ilk kez geçtiğimiz sezon TFF 1’inci Lig’de karşı karşıya geldi. İzmir’de oynanan randevuyu Menemenspor, 2-1’lik skor ile kazanırken; Bursa’da oynanan randevuda da taraflar, 2-2’lik eşitlikle sahadan ayrıldı. Geçtiğimiz sezon çıktığı İzmir deplasmanlarından galibiyet alamayan Bursaspor, bu sezon ise ilk İzmir deplasmanında Altınordu’yu 2-0 yendi.

Maçın hakemi Suat Arslanboğa, daha önce Bursaspor’un 16, Menemenspor’un da bir maçını yönetti. Bursa temsilcisi bu mücadelelerin 6’sını kazanıp, 6’sında berabere kalırken, 4 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu süreçte; Bursasporlu oyunculara 3, rakiplerine de 7 kırmızı kart çıktı. Menemenspor da, tek maçında galibiyete ulaştı.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2020, 06:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0