Bakan Kasapoğlu’ndan Muaythai Milli Takımı’na tebrik mesajı

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tayland'da Düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonasi'ni 2 Altın, 2 Gümüş Ve 5 Bronz Madalyayla Üçüncü Tamamlayan Milli Sporcuları Tebrik Etti.

Bakan Kasapoğlu’ndan Muaythai Milli Takımı’na tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tayland’da düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonası’nı 2 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalyayla üçüncü tamamlayan milli sporcuları tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tayland’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda 9 madalya kazanarak dünya üçüncüsü olan milli sporcuları kutladı.

Bakan Kasapoğlu, Muaythai Dünya Şampiyonası’nı 2 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalyayla üçüncü tamamlayan milliler için yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tayland’da düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonası’nı 2 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalyayla üçüncü tamamlayan milli sporcularımızı kutluyorum. Sporcularımızın başarısı bizleri gururlandırdı. Milli sporcularımızın bu başarısında emeği geçenlere teşekkür ediyor, millilerimize bundan sonraki spor yaşamlarında başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0