A Milli Takımımız, Moldova'yı 4-0 mağlup etti!

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu altıncı maçında Türkiye, Moldova'yı deplasmanda 4-0 mağlup etti. A Milli Takımımıza galibiyeti getiren golleri Cenk Tosun (2), Deniz Türüç ve Yusuf Yazıcı kaydetti.

A Milli Takımımız, Moldova'yı 4-0 mağlup etti!

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu altıncı maçında Moldova ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılarımız mücadeleyi 4-0 kazanarak gruptaki puanını 15'e çıkardı. Türkiye'nin gollerini Cenk Tosun (2), Deniz Türüç ve Yusuf Yazıcı kaydetti.

EMRE BELÖZOĞLU ISINMAYA ÇIKMADI

Şenol Güneş'in yedekler arasında yer verdiği milli futbolcu Emre Belözoğlu, müsabaka öncesi ısınmaya çıkmadı. Deneyimli futbolcu, millilerin son oynadığı Andorra mücadelesinde 90 dakika forma giymişti. Teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında 39 yaşındaki futbolcunun belinde hafif spazm olduğunu fakat bu durumun oynamasına engel teşkil etmediğini belirtmişti.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

Karşılaşma öncesinde 2 ülkenin federasyon yöneticileri yemekte bir araya geldi. Başkent Kişinev'de gerçekleştirilen organizasyona TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı, Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Hasan Akıncıoğlu, Alkın Kalkavan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş katıldı. Moldova Futbol Federasyonunu ise yemekte Başkan Leonid Oleinicenco, Üst Yönetici (CEO) Adrian Ixari ve Genel Sekreter Nicolai Cebotari temsil etti.

TÜRK TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Moldova ile Türkiye arasında Zimbru Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hem Türk taraftarlar hem de Moldova halkı yoğun ilgi gösterdi.

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0