Korona virüse karşı mücadele için 10 bin eldiven, 10 bin maske bağışladılar

TEKİRDAĞ'IN ÇERKEZKÖY İLÇESİNDE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN HYOSUNG İSTANBUL TEKSTİL, KORONA VİRÜS İLE MÜCADELEYE DESTEK VERMEK İÇİN KAMU KURUMLARINDA KULLANILMAK ÜZERE 10 BİN ADET MASKE VE 10 BİN ADET NİTRİL ELDİVENİ ÇERKEZKÖY KAYMAKAMI ATİLLA SELAMİ ABBAN’A TESLİM ETTİLER.

Korona virüse karşı mücadele için 10 bin eldiven, 10 bin maske bağışladılar

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Hyosung İstanbul Tekstil, korona virüs ile mücadeleye destek vermek için kamu kurumlarında kullanılmak üzere 10 bin adet maske ve 10 bin adet nitril eldiveni Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a teslim ettiler.

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, bağış yapan firma yetkililerine teşekkür ederek, “Çin’de ortaya çıktıktan sonra hızla tüm dünyaya yayılan ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan korona virüsünün etkisi Türkiye’de de her geçen gün daha çok artıyor. Zaman; sabretme, paylaşma, dayanışma ve birlikte hareket etme günüdür. Yaptığınız anlamlı bağış için teşekkür ediyorum. Maskelerin ve eldivenlerin biner adedi kamu kurumlarına ayrıldı ve 9 bin adedi Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne korona virüsüne karşı kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarına gönderilecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0