Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı belli oldu

24 Ekim Pazar günü bir dizi program kapsamında İzmir'e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Karabağlar'da toplu açılış törenine, ardından da Gaziemir'de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan muhtarlar çalıştayına katılacak.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı belli oldu

24 Ekim Pazar günü İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kentte gerçekleştireceği programın detayları belli oldu. 

23 Ekim Cumartesi akşam saatlerinde kente gelmesi planlanan Kılıçdaroğlu geceyi İzmir'de geçirecek.

Kılıçdaroğlu, Pazar günü ilk olarak Karabağlar Belediyesi’nin hizmete alacağı 7 projenin açılışını gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu’nun açılışını yapacağı projeler arasında Yıldız Kenter Kültür Sanat Merkezi, Kibar Mahallesi Pazaryeri, Nasrettin Hoca Çocuk ve Bilim Kültür Merkezi, Mobilya Akademi, Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi ve Özdemir Sabancı Parkı yer alıyor.

Karabağlar’daki toplu açılış ve temel atma töreninin ardından Kılıçdaroğlu, saat 14.00’te İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar İzmir’de düzenlenecek 'Etkin ve Demokratik Yerel Yönetimler için Türkiye Muhtarlar Buluşması'na katılacak. 81 ilden muhtarların sorun ve taleplerinin dinleneceği çalıştayın ardından CHP liderinin aynı gün kentten ayrılması bekleniyor. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0