AK Partili Dağ'ın Kılıçdaroğlu paylaşımına CHP'li vekillerden sert tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa ziyareti sırasında, yaptığı konuşmada ''Şanlıurfan'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin.

AK Partili Dağ'ın Kılıçdaroğlu paylaşımına CHP'li vekillerden sert tepki

Elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz.'' şeklindeki sözleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Dağ, ''İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde elektriği bedava verin'' çağrısında bulunmuştu. AK Partili Dağ'ın Kılıçdaroğlu paylaşımına ise yanıt CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan ve Tacettin Bayır'dan geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret gerçekleştirdiği Şanlıurfa'da muhtarlar, STK ve meslek odaları temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, ''Benim Şanlıurfa'ya bir sözüm olsun. Şanlıurfalılar bunu bir kenara yazsın. Yerel yönetimler geldiğinde bize Şanlıurfan'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin. Elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz.Bütün çiftçilere.'' ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun bedava elektirk çıkışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekilli Hama Dağ tepki göstermişti.

Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine ait görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Hama Dağ ise ''Tutmayacağı sözleri verme ustası yine iş başında. Madem öyle, İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayışınıza bir şey demeyelim, bundan sonra yapın. Sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin.'' açıklamasında bulunmuştu.

AK PARTİLİ DAĞ'A YANIT ARSLAN VE BAYIR'DAN GELDİ

ARSLAN: TROLLÜK YAPMAK YAKIŞIYOR MU?

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan AK Partili Dağ'ın trollük yaptığını öne sürerek tepki gösterdi. Arslan,"Bir Genel Başkan Yardımcısına trollük yapmak yakışıyor mu? Videonun bir kısmını kesip kullanma vatandaşımıza tamamını izlet. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yönetemiyorsunuz… @avhamzadag" diyerek Kılıçdaroğlu'nun o konuşmasını "İşte videonun tamamı." notuyla paylaştı.

BAYIR: SİZDEN BEKLENEN BİR HAREKET

Hamza Dağ'a bir tepki de CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'dan geldi.

Bayır da sosyal medayadan, "Cümleyi cımbızlayarak almak zaten sizden beklenen bir hareket. Geçmişte ki seviyesiz paylaşımınızı ( yular ) unutmadık. İktidarınız hep çiftçinin sırtından geçindi. Korkuyorsunuz, korkuyla ne söylediğinizi bilmiyorsunuz. #GeliyorGelmekteOlan @avhamzadag" açıklamasında bulundu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0