AK Partili Dağ'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na hodri meydan!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa ziyareti sırasında, yaptığı konuşmada ''Şanlıurfan'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin.

AK Partili Dağ'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na hodri meydan!

Elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz.''dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bedava elektrik çıkışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tepki gösterdi. Dağ, ''İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde elektriği bedava verin'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret gerçekleştirdiği Şanlıurfa'da muhtarlar, STK ve meslek odaları temsilcileri ile de bir araya geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, ''Benim Şanlıurfa'ya bir sözüm olsun. Şanlıurfalılar bunu bir kenara yazsın. Yerel yönetimler geldiğinde bize Şanlıurfan'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin. Elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz.'' açıklamasında bulunmuştu. 

Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine ait görüntüleri sosyal medyadan paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekilli Hama Dağ, Kılıçdaroğlu'na 'hodri meydan' dedi. AK Partili Dağ, ''İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde elektriği bedava verin'' dedi.

Dağ'ın açıklaması şöyle;

''Tutmayacağı sözleri verme ustası yine iş başında. Madem öyle, İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayışınıza bir şey demeyelim, bundan sonra yapın. Sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin.''

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0