Ünlü Modelden Taciz İtirafı

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski, New York Magazine için kaleme aldığı bir makalede yıllar önce çekim için gittikleri dağ evinde bir fotoğrafçının tacizine uğradığını anlattı.

Ünlü Modelden Taciz İtirafı

Emily Ratajkowski, New York Magazine için kaleme aldığı bir makalede, 2012 yılında gerçekleşen bir çekimde fotoğrafçı tarafından ağır şekilde taciz edildiğini anlattı.

Fiziksel Taciz

O dönemde kariyerinin henüz başında olan 29 yaşındaki Ratajkowski, bir dergi için yapılan çekimde fotoğrafçı Jonathan Leder'ın kendisine dokunarak tacizde bulunduğunu itiraf etti. Emily Ratajkowski, Leder'ın kendisini öpüp öpmediğini hatırlamadığını fakat canını yakacak şekilde dokunarak taciz ettiğini belirtti. Leder ise modelin bütün bu iddialarını yalanlayarak Ratajkowski'nin ileri sürdüğü tacizle ilgili ayrıntıların "çocukça" olduğunu savundu.

Alkollü Şekilde Fotoğraf Çekmiş

Emily Ratajkowski, 2012 yılında editoryal bir çekim için Leder'ın New York yakınlarındaki Catskill dağlarında bulunan evine gittiklerini belirtti. Model, yanında o dönemdeki ajans temsilcisinin de olduğunu ekledi. Ratajkowski, o sırada fotoğrafçının aşırı derecede alkollü olduğunu da ileri sürdü.

İşiyle İlgili Çirkin Yakıştırma

Hatta fotoğrafçı Jonathan Leder'ın kendini savunmak için Emily Ratajkowski'nin adını duyurduğu Robin Thicke'nin müzik videosuna da göndermede bulunduğu ileri sürüldü.

Leder'ın "O klipte çıplak gezen kızın kurban olacağına birilerinin inanmasını mı istiyorsunuz?" dediği de basına yansıyan iddialar arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0