Buca Güraltay Master Veteran Futbol Takımı Oyuncularının Büyük Başarısı!

İzmir’de Ege Veteranlar Futbol Federasyonu bünyesinde bulunan 37 yaş üstü futbol oyuncularından oluşan, 4 ayrı lig kategorisinde, toplam 45 futbol takımı arasında bulunan, Güraltay Master Veteran Futbol Takımı kurulduğu ilk senesinde, ligin ikinci yarısında gösterdiği namağlup, 7 galibiyet ve 1 beraberlik başarısı ile Süper Lig’e kalma yolunda Buca Grubunda ikinci olmayı garantileyerek Play-Off maçı oynamaya hak kazandı.

Buca Güraltay Master Veteran Futbol Takımı Oyuncularının Büyük Başarısı!

Haber- Gizem Erses

Kurulduğu ilk senesinde Süper Lig yolunu sonuna kadar aralayan Güraltay Master takımı futbolcuları, büyük bir gurur içerisinde, sporun yaş tanımadığını ve her bireyin mutlaka bir spor dalında mutlaka vakit geçirmesi gerektiğine inanıyor ve Güraltay Master başkanı ve hocası Murat Şahin, yöneticisi Adem Özkan Özdil ve takım kaptanı Mehmet Dökme, sağlıklı bir hayat için spor yapmanın önemini vurguluyorlar.

Ege Veteranları Futbol Federasyonu içerisinde Süper Lig’de mücadele eden Yeşilyurt Master, Fırat Seyhangücü Master, Buca Master, Çamdibi Mak-Göç ve Altıngüneş Master olarak 5 takım arasında Şampiyonluk Mücadelesi devam ediyor.

Ege Veteranlar Futbol Federasyonu içerisinde bulunan 3 ayrı alt lig kategorisinde Şampiyonluk olup bir üst lig olan Süper Lig’e kalmayı garantileyen takımlar; Pastamar Master, Seferihisar TEOS Master ve Karşıyaka Lider Master takımları oynamaya hak kazanmıştır. Süper Lig yolunda Bornova grubu ikincilik mücadelesi Pınargücü ve KSK Karagöl Master takımları arasında devam etmektedir.

Aynı zamanda kendi aralarında Play-Off mücadelesi yapacak olan Buca Grubu takımı Güraltay Master ve Yarımada Grubu’nda mücadele gösteren Urla Master veya Güzelbahçe Master takımlarından birisi ile oynanacak mücadelenin galibi önümüzdeki yıl Süper Lig’te mücadele etmeye hak kazanacak.

Son yıllarda Veteran Futbol takımlarının kurulmasıyla yüksek ilgi görmeye başlayan Master takımları Türk halkının ilgisini daha çok çekmeyi planlıyor ve bu konuda tüm Türk halkından manevi destek bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 11:31

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0