Yücel Ankara’ya gidiyor! CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açılış daveti!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bugün Ankara’ya gidiyor. İl Başkanı Yücel’in, Genel Merkez’de Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu yeni il binası ile Karabağlar Belediyesi’nin tamamladığı bazı projelerin açılışlarına davet edeceği öğrenildi.

Yücel Ankara’ya gidiyor! CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açılış daveti!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Başkente giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret edecek. Yücel’in ziyarette Kılıçdaroğlu’nu yeni il binasının açılışı ve Karabağlar Belediyesi’nin biten bazı projelerinin açılışını yapmak üzere İzmir’e davet edecek.

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından satın alınan ve 5 katı birden tadilattan geçirilen Alsancak Kültür Mahallesi 1392 Sokak’ta yer alan yeni il binası Kılıçdaroğlu’nun açılışını yapması için gün sayıyor. 

Yücel ziyarette Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu bizzat İzmir’e davet edecek. Açılış tarihi CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun progamına göre şekillenecek. Program Eylül sonu veya Ekim başı olarak planlanıyor. 

Öte yandan Yücel’in Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde Karabağlar Belediyesi’nin biten projeleleri için de görüşeceği belirtildi. Karabağlar Belediyesi’nin tamamlanan ve değerleri 160 milyon TL’yi bulan projelerinin açılışının da aynı gün yapılması planlanıyor.

KARABAĞLAR’DA 4 AÇILIŞ BİR TEMEL ATMA PLANLANIYOR

Karabağlar Belediyesi’nin, Kılıçdaroğlu tarafından açılması planlanan projeleri şunlar;

1- Uzundere Rekreasyon alanı içerisindeki Nasrettin Hoca Çocuk Bilim, Teknoloji, Kültür ve Sanat Merkezi

2- Kibar Mahallesi Belediye Hizmet Kompleksi

3- Mobilya Akademi

4- Tahsin Yazıcı Mahallesi Kültür Merkezi

5- Atatürk Gençlik Merkezi’nin resmi olarak temeli atılacak.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0