Uğur Mumcu ölüm yıl dönümünde Narlıdere’de anılacak

27 yıl önce evinin önünde uğradığı bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gazeteci- Yazar Uğur Mumcu, Narlıdere’de düzenlenen bir programla anılacak. 24 Ocak Cuma günkü (yarın) Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek etkinliğin konuğu Gazeteci İsmail Saymaz olacak. Başkan Ali Engin “Uğur Mumcu’nun fikirlerini sonsuza kadar yaşatacağız” dedi.

Uğur Mumcu ölüm yıl dönümünde Narlıdere’de anılacak

SAAT 16.00'DA, NARLIDERE AKM’DE
24 Ocak 1993'te Ankara'da evinin önünde aracına yerleştirilen bomba ile katledilen Gazeteci- Yazar Uğur Mumcu, ölüm yıl dönümünde Narlıdere Belediyesi’nin düzenlediği bir programla anılacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen’in açılış konuşmaları ile başlayacak olan etkinlik öncesinde, Uğur Mumcu’nun sevdiği şarkılar da seslendirilecek. Gazeteci İsmail Saymaz'ın da konuşmacı olarak katılacağı anma programı 24 Ocak Cuma günü (yarın) saat 16.00'da Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

“FİKİRLERİ YAŞAYACAK”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Hain bir saldırı sonucu katledilen Gazeteci Uğur Mumcu’yu saygı ve özlemle anıyoruz. Doğru ve ilkeli bakış açısıyla bize sunduğu fikirleri savunmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Herkesi Cuma günü anma programımıza bekliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0