TÜM YEREL – SEN İZMİR 1 NOLU ŞUBE'DE KADIN BAŞKAN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Tüm Yerel Sen İzmir 1 Nolu Şube 3. Olağan Genel Kurulu 5 Kasım 2019 Salı günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

TÜM YEREL – SEN İZMİR 1 NOLU ŞUBE'DE KADIN BAŞKAN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Yönetim kurulu adaylığına kırmızı listeyle giren "Ben Değil Biz Varız" ekibi seçimden galibiyetle çıktı. Kırmızı listeli "Ben Değil Biz Varız" ekibinde kadın adayların yoğun olması öne çıkan özelliklerden biriyken bunun yanında Engelli Komisyon Başkanı'nın da Disiplin Kurulu adayı olarak göreve gelecek olması listenin zenginliği olarak değerlendirildi.

Yapılan seçimin ardından 8 Kasım 2019 Cuma günü ilk şube yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren ekip; 2007 yılından bu yana İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nde çalışan ve 5 yıldır sendika temsilcilik görevini başarıyla gerçekleştiren Fatma ALTINEL'i oy birliğiyle İzmir 1 No'lu Şube Başkanı olarak seçti. Tüm kararlarını oy birliği ile alan "Ben Değil Biz Varız" ekibinin başkan olarak seçtiği Fatma ALTINEL sendikayla ilgili şunları söyledi; 'Sendikamızın 3. Olağan Genel Kurulu sonuçlarının tüm emekçilere hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki mücadelemiz İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yetkiyi almak olacak. Bunun yanı sıra yemek için başlattığımız mücadelemizi sonlandıracağız, gerek itfaiye gerekse zabıta emekçilerinin sorunlarını ivedilikle çözmek için gerekli çalışmaları yapacağız, hastane çalışanlarının şartlarını iyileştirmek, İZSU çalışanlarının sorunlarını gidermek için var gücümüzle mücadele edeceğiz.' Bundan böyle daha katılımcı, kadınlara daha çok el uzatan, bir kadın elinin değeceği Tüm Yerel Sen göreceksiniz!'

İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Fatma ALTINEL olurken diğer organların görev dağılımı şöyle gerçekleşti;

İdari Sekreter : Ahmet Serkan ULAŞ

Mali Sekreter : Mehmet GÜNDÜZ

Örgütlenme Sekreteri : Hakan AKKUŞ

TİS ve Hukuk Sekreteri : Bilal ALTINER

Eğitim Basın Yayın Sekreteri : Zafer GÜNER

Sosyal ve Dış İlişkiler Sekreteri : İlknur KESERCİOĞLU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0