STANFORD ÜNİVERSİTESİ’NDEN KABUL ALAN ZEYNEP NAZ AVCI’NIN SEVİNCİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Zeynep Naz Avcı (dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan Stanford Üniversitesi’nden erken kabul aldı

Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Zeynep Naz Avcı (18), dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan Stanford Üniversitesi’nden erken kabul aldı. Elektrik ve elektronik mühendisliği ile felsefe bölümlerinden kabul alan Avcı’nın, mutlu haberi bilgisayar ekranının başında aldığı andaki sevinci, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Bahçeşehir Koleji’nin 50. Yıl Kampüsü’ndeki Fen ve Teknoloji Lisesi’nde eğitim gören Zeynep Naz Avcı, kariyeri yolunda büyük bir başarıya imza attı. Lise eğitimi boyunca dünyanın en prestijli robotik organizasyonu olan FIRST yarışmalarına, kaptanı olduğu okuldaki takımı FRC 6429 4th Dimension ile katılan ve özellikle dezavantajlı bölgelerde kız çocuklarının STEM, fen ve mühendislik alanında eğitim alabilmeleri için projeler gerçekleştiren Avcı’nın, üniversite yolunda kasım ayında internet üzerinden yaptığı başvuru erken kabulle sonuçlandı.

O ANLAR SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Bugüne kadar yaptığı çalışmalar, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve aldığı ödüllerle başvurusunu gerçekleştiren ve önce mülakata alınan Avcı, mutlu haberi bilgisayar ekranının başında aldı. Dünyanın en prestijli üniversitelerinden olan ABD’deki Stanford Üniversitesi’nin başvuru sonuçlarını açıklayacağını duyurduğu cumartesi sabaha karşı saat 03.00’teki Instagram yayınına katılan Avcı, elektrik ve elektronik mühendisliği ile felsefe bölümünden erken kabul aldığını öğrendi. Avcı’nın mutlu haberi aldığı andaki görüntülüleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0