Pınar Susmuş Bayraklı CHP ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Pınar Susmuş, düzenlemiş olduğu toplantıda Bayraklı CHP ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Görkemli bir kalabalığın olduğu bu toplantıda sayın Susmuş’un söylemleri oldukça dikkat çekiciydi.

Pınar Susmuş Bayraklı CHP ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı

 “Ben CHP’ye yıllarımı verdim. Partimi hiçbir zaman terk etmedim. Partimin bir neferi olarak bana verilen her görevi sorgulamadan yerine getirdim. Ben bu partide er de olurum general de olurum. Ama benim statümü örgüt tayin eder. Örgüt bana hangi görevi verirse başımın tacıdır.”

“Ben kişi ve erk sahibi olanların adayı değilim. Hiçbir erke ve makam sahibine eğilmem bükülmem. Sadece örgütümden emir alırım. Örgüt bana hangi görevi layık görürse onu sorgulamam. Bayraklı ilçe başkanlığı gibi onurlu bir göreve talip oldum. Bu süreçte diğer adaylara başarılar dilerim. Bu seçim bizim kavgamız değil düğünümüz olmalıdır. Hiçbir aday için kötü söz sarf etmem. Seçim bitecek, galibi hepimiz olacağız. Bu bir kavga değil parti içi yarıştır. Şayet seçilirsem ki seçileceğime inanıyorum, ne belediye başkanıma ne örgütümle ne de partilimle kavga etmeyeceğim. CHP’de her zaman kadınlar ön plana çıkmıştır. Ama maalesef seçime gelince ‘kadından başkan mı olur, çeperlere nasıl gidecek’ gibi yakışıksız ve anlamsız ifadeler kullanılır. Ben bir örnek vereyim. Aydın’da Topukluefe diye bilinen Özlem Çerçioğlu nasıl başardıysa ben, ondan daha ileriye götüreceğim. Unutmayalım ki İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu, bir kadının neler yapabileceğini göstererek CHP’nin makûs talihini yenmiştir. İzmir’de neden onlarca Canan Kaftancıoğlu olmasın? Ben de Bayraklı’nın makus talihini değiştireceğim. Yönetimimde bir ekonomist, bir spor insanı, iletişim uzmanı arkadaşımız, esnafımız, kadınlarımız ve gençlerimiz temsil edilecektir. Bayraklı’ya yakışır bir kadro oluşturacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.”

“Bu seçim, örgüte inananlarla örgüte dayatma yapanların arasında geçen bir seçim olacaktır. Örgütüme inanıyorum, güveniyorum. Hep beraber el ele kol kola bir seçim geçirelim. Herkese başarılar dilerken. Örgütüme de inancım tamdır.”

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0