NARLIDERE MODERN HEYKELLER İLE SÜSLENİYOR!

Narlıdere modern heykellerle süslendi

NARLIDERE MODERN HEYKELLER İLE SÜSLENİYOR!

Narlıdere Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana ilçenin her köşesinde sürdürdüğü yenileme ve sağlıklaştırma çalışmalarını, modern heykeller ile süsledi. Eserler vatandaşların da beğenisini kazandı. Başkan Ali Engin “Hayata geçirdiğimiz projeleri heykel çalışmalarımız ile destekliyor, Narlıderemizi güzelleştiriyoruz” dedi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Narlıdere’yi güzelleştiren çalışmalar Slow Food kapsamında hazırlanan Salyangoz Heykeli ile başladı. Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’na yerleştirilen heykel, vatandaşların beğenisini kazandı. İkinci çalışma ise Bisiklet ve Yaya Yolu üzerinde yapıldı. Projenin anlamına uygun olarak bir ağacın dalları üzerine yerleştiren bisiklet tekerlekleri estetik bir görünüm kazandırdı.

NARLIDERE’YE GÜZELLİK KATACAKLAR

Çamtepe Mahallesi’nde, 9 dönümlük alanda tamamlanan sağlıklaştırma ve yeşil alan projesi de 2 yeni heykelle süslendi. Anne ve Çocuk temalı heykel ile özgürlüğü simgeleyen Kuş Heykeli de beğeni kazandı. Daha önceki süreçte Barış Sokak ve otoban kavşağına dev, ışıklı ‘Narlıdere’ yazıları konulmuş, kötü görüntü yaratan bazı apartman duvarları da çiçek görselleri ile donatılmıştı.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Hayata geçirdiğimiz projeleri heykel çalışmalarımız ile destekliyor, Narlıderemizi güzelleştiriyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2020, 14:03

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0