NARLIDERE BELEDİYESİ’NE ISO SERTİFİKASI

Narlıdere'ye ISO Sertifikası

NARLIDERE BELEDİYESİ’NE ISO SERTİFİKASI

Narlıdere Belediyesi, fiziki ve sosyal projelerle adından söz ettiren Narlıdere Belediyesi; hem vatandaşların hem de belediyenin bilgi güvenliğini sağlayacak olan ISO 27001 Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Başkan Ali Engin “Dijital çağı yaşıyoruz. Kişisel ve kurumsal verilerin korunması son derece önemli. Yerinde bir çalışma ile bu belgeyi almaya hak kazandık. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

KİŞİSEL VERİLERİ KORUYOR

Türk Akreditasyon Kurumu tarafından verilen ISO 27001 Sertifikası, kişisel verilerin korunarak, belediyenin ve vatandaşların bilgi güvenliğini korumayı amaçlıyor. Belediye tarafından yürütülen resmi işlemlerin ve bilgilerini kurumla paylaşan vatandaşların verilerini koruyacak teminatlar içeriyor.

“BİLGİ GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere Belediyesi olarak hassas verilerin korunması ve bilgi güvenliğinin sağlanması amacıyla gizlilik, bütünlük, erişilebilirlik ve iş sürekliliği için sürdürülebilir bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Kişisel ve kurumsal verilerin korunması son derece önemli. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0