Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin Ege Ajans'ta

Narlıdere Belediye Başkanı Sayın Ali Engin Ege Ajans'ımıza ziyarette bulundu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin Ege Ajans'ta

Ali Engin, seçim sürecinde verdiği vaatleri, bu vaatleri ne şekilde gerçekleştireceğini ve gelecekteki projelerinden bahsetti. Seçim öncesi vaatlerinin hepsini tek tek yerine getirmeye çalıştığını, insanlarla kucaklaştığını, belediyenin kapısının herkese açık olduğunu, hiçbir vatandaşı dışlamadığını ve ötekileştirmediğini belirten Engin, ‘Ben şehreminiyim yani Narlıdere’de birinin ayağı kaysa sorumlusu benim’ diyen duyarlı bir belediye başkanı.

Bürokrasiye kesinlikle karşı olduğunu ve vatandaşın dışarıda bekletilmesine müsaade etmediğini belirten Engin, “Gelen her vatandaş kimliğine, adına, adresine, siyasi görüşüne bakılmaksızın belediyede her görevde hakkıyla yer alacak. Belediyede herhangi bir iş takibi için aracı kullanmayacak. Burası halkçı bir belediye. Kapımız herkese açık ancak gelenler projeyle gelsinler. Her projenin, iş adamının, Narlıdere’ye katılacak her türlü yardımın arkasındayım. Narlıdere halkına daha iyi hizmet verecek her türlü projeyi desteklemeye ve onu hayata geçirmeye hazırım” dedi.

Parti içinde kavgaya kesinlikle yer olmadığını ve kavga üslubunun bırakılması gerektiğinin altını çizen Ali Engin, delege seçimleri ile ilgili de konuştu. “Çok çeşitli ve farklı ilişkilerde olan ve özellikle delege seçimlerinde farklı cenahlarda olan insanlar olabilir. Bunlar gayet doğal. Bugün delege seçimi biter yarın kol kola gireriz, kardeş gibi oluruz. Bütün listeler bizim, hiçbirini ayrıştırmayacağız, kavga etmeyeceğiz. Sonuçta bu bir demokratik yarış. Olur ve biter.  Biz parti içinde huzuru ve barışı sağlamalıyız. Vatandaşa nasıl daha iyi hizmet veririz diye odaklanırsak başarılı oluruz. Biz İzmir’de bu başarıyı yakalamak zorundayız. Ben Narlıdere belediye başkanı olarak diğer ilçe başkanları görevini tam anlamıyla yapmaya ve Büyükşehir’e destek olmaya davet ediyorum.  Biz ekip halinde Sayın Tunç Soyer’in önderliğinde bütün İzmir’e; hizmet veren, kavga etmeyen, dünü unutan dünü sorgulamayan ama dünden ders alan barışçıl ve hizmet dolu bir belediye vadediyoruz. Bunu yapmak zorundayız. Hiçbir bahanemiz alternatifimiz yok. Hizmette kusur varsa bahane üretmeyeceğiz. Hiçbir bahanenin arkasına sığınamayız”.

Narlıdere’ye barışı ve hizmeti getireceğini vurgulayan Engin, “Narlıdere’de çöplerin toplanmasından tutun da çevre temizliğine kadar her hizmet yapılacak. Her yer yeşil ve pırıl pırıl olacak. İnsanlar birbirine saygı gösterecek ve herkes birbiriyle selamlaşacak. Öyle durumlar görüyoruz ki apartmanda insanlar birbirine selam vermiyor. Asansöre biniyorsun birbirine günaydın demiyor. Bunlar kalkacak. Barış dili konuşulacak” diyerek barışçıl ve hizmet dolu bir Narlıdere vadettiğini dile getirdi.

Aslı ÖZKAYA

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0