MHP İzmir'in iki günlük programı netleşti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl teşkilatı, Genel Merkezin “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye” Programına kilitlendi. 13-14 Kasım’da İzmir’in birçok sosyal, siyasi, ekonomik ve kültürel temsilcisiyle birlikte gerçekleştirilecek toplantılara Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya Başkanlık edecek

MHP İzmir'in iki günlük programı netleşti

Dokuz yöneticiden oluşan heyette Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, yine İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve MYK Üyeleri de görev alıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye” Programının İzmir etkinlikleri 13 Kasım Cumartesi günü başlıyor. Toplam iki gün sürecek programda on büyük toplantı, parti binası açılışları ve özel ziyaretler yer alacak. Toplantılarla ilgili bilgi veren İl Başkanı Veysel Şahin, “Dokuz yöneticiden oluşan heyetimize Prof. Dr. Mevlüt Karakaya Beyefendi başkanlık edecek, Genel Sekreter Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Tamer Osmanağaoğlu, Milletvekillerimiz Hasan Kalyoncu, Ahmet Erbaş MYK üyelerimiz iki gün boyunca önemli toplantılara katılacaklar. Programımızın ilk gününde EBSO, İZTO ve İESOB temsilcileri ile bir araya geleceğiz. Diğer gün ise tüm muhtarlarımız ve hemşehri derneklerimizle buluşacağız. Geniş katılımlı olarak tertip edilen bu toplantılarda Cumhur İttifakı vizyonunu ve politikalarını aktaracağız” açıklamasını yaptı.

Muhtarlarla buluşma

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla hazırlanan ve bütün Türkiye’de uygulanmak üzere Edirne’den başlatılan “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye” programın en önemli toplantılarından biri de İzmir’deki bütün muhtarların katılacağı organizasyon olacak. Cumartesi günü meslek odaları ile yapılacak toplantılardan sonra akşam saatlerinde Kütahyalılar Derneğinin davetlisi olacak.  MHP heyeti, Pazar günü de muhtarlar toplantısından sonra Mardinliler Derneği, Erzurumlular Derneği ve Erzincanlılar Derneğinin tertip ettiği organizasyonlara katılacak. 

Gönüllü kuruluşlarla buluşma

MHP’nin gönüllü kuruluşları, Türk Milliyetçisi kurumlar ve kanaat önderleriyle de bir araya gelecek olan heyet Torbalı İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasının açılışını da gerçekleştirecek. İl Başkanı Şahin, “Aslında birçok STK ile buluşmayı planladık, fakat zamanın kısıtlı olması dolayısıyla bu planlarımızı şimdilik gerçekleştiremiyoruz. Önümüzdeki günlerde ulaşamadığımız, kurum ve kuruluşumuz kalmayacak. Hemşehrilerimizin hepsiyle 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonuyla buluşacak gönül köprüleri kuracağız” dedi

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0