Menemen'e yakışan başkan Ömer Güney

Menemen'e yakışan başkan Ömer Güney

Ege Ajans olarak Menemen’de yaptığımız araştırmalarda yaklaşan Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanlığı seçiminde Menemen halkından ve CHP örgütünden üstün bir kabul gören sayın Ömer Güney’in CHP ilçe başkanlığına talip olacağını öğrendik. Sayın Güney belediye başkan aday adayı da olmuş, harita ve kadastro mühendisler odasında önemli görevlerde bulunmuş, kibar, beyefendi, uzlaşıcı kişiliğiyle her kesimin takdirini almış genç ve deneyimli bir siyasetçidir. Bizim yaptığımız araştırmalarda Güney’in ilçe başkanı seçilmesi halinde CHP’ye çok büyük katkılarda bulunacağını tespit ettik. Çıkacak olan başka adaylara da saygımız sonsuzdur. Onların da demokratik hakkıdır. Biz taraf değiliz ama gördüklerimizi de halka yansıtmak zorundayız.

Herkesle barışık, sinirleri alınmış, tebessümü yüzünden eksik olmayan, kızmayan, bağırmayan, kimseyi dışlamayan kucaklayıcı yapısı Ömer Güney için çok büyük erdemdir. Ama şu da unutulmasın ki Menemen için büyük bir şanstır. Ömer Güney’in başkanlığında Menemen CHP örgütü bir bütün olacaktır. Sayın Güney bütün kırgınları, dışlanmışları ya da unutulmuşları o, bu, şu, ama, fakat demeden kucaklayacak yapıya sahiptir. Yani biz gözlemlerimiz sonucunda Güney’in seçilmesi halinde CHP’ye çok büyük katkı vereceği, birlik ve dayanışmayı sağlayacağını gördük. Lakin biz sayın Güney’le ilgili bu güzel sözleri sarf ederken kendisi ile bir görüşmemiz olmadı. Fakat bizim bildiğimiz kadarıyla Güney her ne kadar yukarıdan büyük kabul görse de örgütünün desteğini almadan yola çıkmaz. Çok kısa zamanda Ömer Güney’in örgütüyle adaylık konusunu paylaşacağı, kendisi için büyük bir kabul görürse aday olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Şunu iddialı şekilde belirtiyoruz ki sayın Güney örgütüne danışmadan asla yola çıkmaz. Bizim Ege Ajans olarak görüşümüz Menemen kendisini hak eden bir ilçe başkanına kavuşacak gibi. Bu meyanda çıkacak başka adaylar varsa onlara da başarılar dileriz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gülay dursun
Gülay dursun - 4 yıl Önce

Kesinlikke o makamım hakkını verecektir efendi ve dürüst kisiligiyle menemenin ilce baskanligına en yakısacak adam gibi adamdır ÖMER GÜNEY

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0