MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLDU

İzmir’in Menemen İlçesi’nde Yeni Belediye Başkanı Belli Oldu!

MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLDU

Oylamanın birebir çıkması sonucu kuraya kalan seçimin sunucunda kazanan isim Deniz Karakurt oldu. Menemen Belediyesi Yeni Başkanı Deniz Karakurt.

Görüşlerini aldığımız Ege Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Kütük seçimin kuraya kalması hakkında;

Bir taraftan üç tane genel başkan yardımcısı burada (Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Genel Sekreter Selin Sayak Böke, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Seyit Torun), İzmir İl Başkanı burada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu devrede, sonuç CHP’yi yönettiğini zanneden, halktan kopuk örgütü hiçe sayan çok bilmişlerin iflasıdır. Bu sonuç İzmir CHP Örgütü’nün iflasıdır. Menemen CHP İlçe Örgütü ve İzmir İl Başkanlığı saniye beklemeden istifa etmelidir. İşte bu sonuç gösteriyor ki, örgütü dikkate almayıp tepeden inme ahbap çavuş ilişkileriyle meclis üyesi yazılırsa bunda dahli olan CHP’nin sözde kurmayları kimlerse, bir öz eleştiri yapıp partiden istifa etmelidir. Ben CHP’nin bir üyesi olarak bu sonuçtan utanıyorum.” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim Uzun
İbrahim Uzun - 3 yıl Önce

Örgütü maraba gören anlayışın iflasıdır, yazıklar olsun Menemen de adammı yokta Menemen de hiç bir bağı olmayanı meclis üyesi yapıyorsunuz ta Ankaradan getirip tabi zihniyet ata beni besliyeyim seni zihniyeti olursa sonuç budur tekrar yazıklar olsun, kurayı çekene de teşekkür o da teselli oldu en azından başkanlık elden gitmedi.

Fikret Tütüncü
Fikret Tütüncü - 3 yıl Önce

Eğer kurada Cumhur ittifakının adayı çıksaydı, Belediye meclisinin 28 üyesi bulunan Millet İttifakı utanırmıydı?

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0