Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolunun bazı kesimleri trafiğe açıldı

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarının bazı kesimleri gece yarısı trafiğe açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, söz konusu otoyol ve bağlantı yollarındaki bazı kesimleri saat 00.01 itibariyle trafiğe açıldı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolunun bazı kesimleri trafiğe açıldı

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarının bazı kesimleri trafiğe açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, söz konusu otoyol ve bağlantı yollarındaki bazı kesimleri, dün 00.01 itibariyle trafiğe açıldı. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Buruncuk Gişeleri’nde bir açılış töreni düzenlendi. Törende, Kuzey Ege Otoyulu yazılı pasta kesildi, ardından sürücüler otoyolu kullanmaya başladı. Menemen gişelerinden giriş yaparak Aliağa gişelerinden çıkan sürücüler çok memnun olduklarını dile getirdiler. 


Proje Müdürü Selim Sönmez, “Bugün açılan 50 kilometre otoyol, 41 kilometre bağlantı yoludur. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Trafik yoğunluğuna göre garanti araç sayısının 35 bin olduğunu belirten Sönmez, “İzmir’den Çanakkale istikametine gidecek olan tüm vatandaşlarımızın bu yolu kullanmalarını bekliyoruz” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0