MEMLEKET HAREKETİ BUCA'DA START VERDİ

MEMLEKET HAREKETİ BUCA'DA START VERDİ

İzmir'in en büyük ilçesi Buca'da Memleket Hareketi Kurucular Kurulu Üyesi İzmir Sorumlusu Sayın Cüneyt Oğuz başkanlığında Buca'da toplandı.
Sayın Cüneyt Oğuz Memleket Hareketi'nin Türkiye genelinde ve özellikle İzmir'de halk nezninde umulandan çok daha yüksek oranda destek bulduğunu belirtti. Partinin kurulma aşamasının sonuna gelindiğini Genel Merkez binasının bir yıllık kiralandığını parti ismi ve parti logosunun önümüzdeki günlerde Genel Başkan tarafından kamuoyuna açıklanacağını belirtti. Sayın Oğuz örgütlenme çalışmalarının ilçeler düzeyinde başladığını parti kurulduğunda Genel Merkez Yönetimi, İl Yönetimi ve İlçe Yönetimleri'nin hızlı bir şekilde oluşturacağını belirtti.
Bucalı Ziraat Mühendisi Derya Karakuş, Memleket Hareketi'ne çok inandıklarını Genel Başkan'ın belirlediği 6 ilkeye uymak kaydıyla tüm Buca halkını Memleket Hareketi'ne destek vermeye davet etti.
Sayın Karakuş, zirai danışmanlık yaptığını mesleğinden dolayı il il köy köy dolaştığını ve halkla birebir samimi görüşmelerde bulunduğunu ve edindiği izlenimlerde halkın ekonomik sıkıntıdan ve uzun yıllardır kutuplaşmış  iki ayrı siyasi yapıdan bunaldıklarını, yeni bir umut aradıklarını Sayın Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi'ni başlatarak yeni bir yol açtığını ve geniş kitlelerinden büyük bir teveccüh göreceğine inandıklarını gözlemlediğini belirtti.
Sayın Karakuş Buca'daki Memleket Hareketi'ni başlatan arkadaşlarının hepsinin liyakat sahibi, donanımlı, deneyimli ve Buca halkı tarafından çok sevilen kişilerden oluştuğunu belirtti.
Derya Karakuş  Ziraat Mühendisi
Erdoğan Atılmış  Elektrik Mühendisi
Kazım Uysal İnşaat Mühendisi
Bülent Topuzoğlu Ziraat Mühendisi
Nizamettin Kalkan Şirket Müdürü
Leyla Kalkan İzsu emeklisi
Saliha Fakı Emekli
Eşref Dinçtürk İş adamı
Çoşkun Yiğitgel İş adamı
Şimşek Ergökten İşletmeci
Haşim Kahraman Eğitim İş Sendikası Başkanı

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0