Kılıçdaroğlu'nun programı öncesi CHP İzmir'de son hazırlıklar

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, CHP'li milletvekilleriyle birlikte İzmir'de İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret etti. Görüşmelerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı öncesi son detayların ele alındığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun programı öncesi CHP İzmir'de son hazırlıklar

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hafta gerçekleştireceği İzmir ziyareti öncesi CHP İzmir İl Örgütü’nde hazırlıklar sürüyor.

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak da Kılıçdaroğlu'nun programı öncesi İzmir'e gelerek önemli temaslarda bulundu.

YÜCEL VE SOYER'E ZİYARET

Toprak, ilk olarak CHP İzmir İl Başkanlığı’nın Alsancak’taki binasını ziyaret etti. Ziyarette ev sahibi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Manisa Milletvekili Bekir Başevgiren, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da yer aldı. Görüşmede CHP Lideri'nin İzmir programıyla ilgili son detayların masaya yatırıldığı öğrenildi. 

Görüşmenin ardından Toprak, Yücel ve milletvekilleriyle birlikte, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret etti.

Erdoğan Toprak, İl Başkanlığı ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İzmir’de saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletvekili arkadaşlarımla İzmir İl Başkanlığımızı ziyaret ettik. Ülke gündemini değerlendirdik. Aynı çatı altında nefes alıp  birlikte  yürüdüğümüz tüm emekçilere çok teşekkür ederim. Başaracağız" ifadelerini kullandı. Soyer'le ilgili görüşmesini ise Milletvekili arkadaşlarımla İzmir Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ettik. Değerli Başkan Tunç Soyer ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Konukseverlikleri için teşekkür eder, başarılı hizmetlerin devamını dilerim" 

Sevda Erdan Kılıç ise Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir programı öncesi Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, İl Başkanımız Deniz Yücel ve Milletvekili arkadaşlarımız Ensar Aytekin, Bekir Başevirgen ve Ednan Arslan ile İl Başkanlığımızda bir araya geldik" açıklamasını yaptı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0