Kılıçdaroğlu'na İzmir'de pankartlı 'koku' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti sırasında bir grup vatandaşın İzmir Körfezi’ndeki koku problemi üzerinden pankartlı tepki göstermesiyle ilgili açıklama yaptı. Dağ, Kılıçdaroğlu’nu koku problemiyle ilgili tek bir açıklama yapmadığı gerekçesiyle eleştirerek, “Bir turist gibi geldi ve gitti” diye ekledi.

Kılıçdaroğlu'na İzmir'de pankartlı 'koku' tepkisi

İzmir siyasetinin geçtiğimiz hafta bir numaralı gündem konusu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16-17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdiği İzmir programı oldu. 

AK Parti cephesi İzmir Körfezi’ndeki koku problemine kayıtsız kaldığı gerekçesiyle Kılıçdaroğlu’nun programı üzerinden CHP’ye birtakım eleştirilerde bulundu. CHP kanadından konuyla ilgili eleştirilere gelen yanıtlarla birlikte iki parti karşı karşıya geldi.

"KOKUYU ALMIYOR MUSUN?"

Öte yandan CHP lideri’nin kentteki temasları sırasında bir grup vatandaşın koku sorunu ile ilgili protestosu dikkat çekti. Sosyal medyada yayınlanan protesto görüntülerinde Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun Mustafa Kemal Bulvarı’ndan geçtiği sırada bir grup vatandaşın ellerinde “Kokuyu almıyor musun?” yazılı bir pankartla beklediği görüldü.

DAĞ: KILIÇDAROĞLU'NUN HABERİ OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da söz konusu protestoyu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme getirdi. Dağ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

“İzmir milletvekili Sn. Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki koku probleminden haberinin olduğunu dahi zannetmiyorum. 3 günlük ziyaretinde İzmir’in kronikleşen ve artık içinden çıkılmaz hale gelen problemleri için bir cümle dahi söylediğini duyan var mı? Bir turist gibi geldi ve gitti.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0